Simona Gherghe și Gabriela Cristea date afară din Antene? Greșeala fatală pe care au făcut-o. Cine le-ar putea lua locul la reality show-ul Mireasa

23 oct. 2022
Simona Gherghe și Gabriela Cristea date afară din Antene? Greșeala fatală pe care au făcut-o. Cine le-ar putea lua locul la reality show-ul Mireasa

Simona Gherghe prezintă reality show-ul matrimonial Mireasa, de la Antena 1, de mai multe sezoane, iar Gabriela Cristea este gazda unei prelungiri a emisiunii pe Antena Stars. Ambele au fost puse la zid după ce nu au luat atitudine în momentul în care o concurentă a făcut o serie de comentarii neinspirate.

Mai exact, doamna Adriana a transmis că o femeie care nu are copii nu are voie să comenteze nimic legat de ceea ce se întâmplă la reality show-ul Mireasa, fără să țină cont că există și persoane care nu pot rămâne însărcinate din motive medicale. Pe acest subiect s-a declanșat o dezbatere amplă și după ce Delia a transmis că ea nu dorește să aibă copii.

În realitate, artista a încercat foarte mult să rămână însărcinată în trecut, a apelat chiar și la insemninare, iar apoi dezamăgită fiind a acceptat ideea că nu poate fi mamă și a încercat să trăiască așa, cu această durere în suflet.

După afirmațiile jignitoare ale doamnei Adriana, internetul a luat foc, iar cele mai criticate au fost Simona Gherghe și Gabriela Cristea de la care toată lumea s-ar fi așteptat să aibă o reacție echilibrată pe acest subiect. În acest context, o parte din fani le-au cerut demisia.

Locul lor ar putea fi luat de Mirela Vaida de exemplu, care a mai prezentat reality show-uri matrimoniale în trecut și s-a bucurate de mare succes. Și Paula Chirilă este o variantă, din același motiv.

Contul anonim de Instagram, Viperele Vesele a luat atitudine și a făcut ca acest subiect cu Simona Gherghe și Gabriela Cristea în prim plan să devină viral. Redăm mai jos postarea integrală, care deja a făcut ravagii în mediul online.

Adio Simona Gherge și Gabriela Cristea? Postarea care le îngroapă

@viperele___vesele

În ediția din 19.10.2022 a emisiunii Mireasă, Antena 1 a fost difuzat un material în care doamna Adriana, mama unui concurent din emisiune, se revolta împotriva unei telespectatoare a emisiunii, Elena A., cetățean român, rezident în U.K, care trimisese, pe lângă diverse cadouri, o scrisoare concurentei Miruna Gheorghe.

Doamna Adriana a simtit de cuvință să o ironizeze pe autoarea scrisorii sub aspectul faptului că este „telespectatoare fidelă a posturilor Antena 1, Antena Stars și abonată a Antena Play”, după cum reiese din materialul prezentat, dar și jignind-o, spunând că „în primul rând, este o femeie fără copii și nu înțelege sentimentele…”

După materialul aceasta prezentat publicului telespectator, revenind în live, ne-am fi așteptat ca prezentatoarea emisiunii Mireasă, Simona Gherghe, să fi avut o minimă reacție cu privire la această remarcă a doamnei Adriana, o remarcă jignitoare nu doar la adresa telespectatoarei, semnatară a scrisorii, ci și la adresa tuturor femeilor care fie nu pot procrea, cum se știa că este cazul telespectatoarei care a trimis scrisoarea, fie au ales sau nu și-au dorit să procreeze până în prezent, dar și acelora cărora le-a/le-au decedat copilul/copiii, ceea ce, spre dezamăgirea telespectatorilor, NU s-a întâmplat.

În ediția din 21.10.2022 a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, prezentatoarea Gabriela Cristea a ținut, adresandu-se Mirunei, care nici ea nu are copii, un discurs, în realitate, îndreptat împotriva femeilor care nu au copii, a celor care nu sunt sau nu mai sunt „MAME”, susținând, cumva ca acestea nu au cum să înțeleagă sentimentele materne.

Ca o paranteză, nu putem să nu sesizăm faptul că această concurentă a emisiunii Mireasă – Miruna Gheorghe este, practic, arsă pe rug de către moderatoarele celor două emisiuni absolut de fiecare dată când îndrăznește să își exprime trăirile, temerile, incertitudinile sau îndoielile sufletești, în timp ce partenerul ei, Cosmin, este preaslăvit pentru TĂCERE, cele două prezentatoare părând a fi primele înscrise pe lista de așteptare pentru a asista la slujba de canonizare a Sfântului Cosmin.

Observăm o campanie susținută în emisiunile Mireasă și Mireasă- Capricille Iubirii împotriva femeilor care nu au copii, o campanie discriminatorie prin care se induce publicului telespectator ideea că femeile fără copii nu ar fi în măsură și nu ar avea dreptul de a își exprima punctul de vedere nici prin scrisori, în calitate de susținători, nici direct, în calitate de concurente, pe indiferent ce subiect dezbătut în aceste emisiuni cu specific matrimonial, dar, în mod special, în legătură subiectele referitoare la copii sau copiii cuiva.

În atare condiții, pentru evitarea reactivării unor posibile traume pe care femeile fără copii le-ar putea avea urmărind emisiunile Mireasă și Mireasă – Capriciile Iubirii, decidenții Antena Group ar trebui să ia măsuri și să anunțe telespectatorii celor două emisiuni că acestea se adresează DOAR persoanelor care au copii, fiindcă, în opinia producătorilor și moderatorilor, doar acestea pot „înțelege” astfel de emisiuni sau ce se întâmplă în aceste emisiuni și doar acestea au dreptul de a opina.

Stimate doamne moderatoare de emisiuni TV, vedete de televiziune în România, dacă Dumnezeu v-a ajutat să puteți avea copii sau v-a ajutat să vă bucurați în continuare de copiii voștri, nu înseamnă că trebuie să condamnați, să puneți la zidul infamiei femeile care nu au sau nu mai au statutul de „MAME”, femeile care nu au copii, care nu au putut avea copii sau care și-au îngropat copiii și care urmăresc împietrite de durere sau înlăcrimate, fie lipsa de reacție sau indiferența afișată de dvs., fie această constantă și ostentativă blamare a lor.

@viperele__vesele