Simpaticul Zarug de la Asia Express s-a născut femeie sau bărbat? Secretul pe care l-a ținut mult timp ascuns

28 sept. 2021
Simpaticul Zarug de la Asia Express s-a născut femeie sau bărbat? Secretul pe care l-a ținut mult timp ascuns
Zarug și Lorelei Bratu

Zarug de la Asia Express sau Papu pentru prieteni sau Mihai Dan Zarug în buletin este fără doar și poate o apariție care stârnește multe curizități în jurul său. Oamenii sunt fascinați de bărbatul în vârstă de aproape 40 de ani și se întreabă dacă nu cumva este femeie.

Zarug face echipă cu Lorelei Bratu la Asia Express și cu toate că poartă mustață, atitudinea lui este de doamnă. De altfel, cei din jur i se și adresează la genul feminin, ceea ce a creat o foarte mare confuzie. Inclusiv vocea lui și accentul sunt de femeie.

Dar nu, Mihai Dan Zarug nu este oficial femeie. S-a născut bărbat, a terminat Facultatea de Drept, după ce părinții l-au obligat să facă asta, el visând la actorie. Apoi a renunțat la a fi jurist și s-a dedicat modei.

Ce job are Zarug

În prezent este designer și din asta își câștigă banii. El a fost concurent și la Chefi la cuțite în urmă cu doi ani. Atunci i-a șocat pe cei trei chefi cu apariția lui. Era încălțat cu o pereche de ghete cu tocuri, dar cu botul împărțit în două. Adică un deget într-o parte și celelalte 4 în cealaltă parte.

Zarug stârnește multe reacții în mediul online, iar în moment de față pare a fi personajul de la Asia Express, despre care publicul vrea să afle cât mai multe.

Conform jurnaliștilor de la CanCan.ro, prima echipă care va părăsi competiția este cea formată din Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca Ungureanu. Marii câștigători ar fi Mihai și Elwira Petre, însă nu se știe dacă este adevărat. În trecut s-au dat ca sigure informații despre câștigători și la final s-au dovedit a fi false.