Smiley a înșelat-o pe Gina Pistol cu Delia Matache? Imaginile care aruncă showbiz-ul în aer

09 oct. 2021
Smiley a înșelat-o pe Gina Pistol cu Delia Matache? Imaginile care aruncă showbiz-ul în aer
Delia și Smiley

Cine ar fi crezut că între Smiley și Gina Pistol ar fi existat vreodată mai mult decât o simplă relație de prietenie? Ei bine, cei de la CanCan.ro, care i-au urmărit în urmă cu mai mult timp și i-au și fotografiat. Cei doi artiști au ajuns la intervale scurte de timp, în aceeași locație, încercând parcă să se ascundă.

De aici doar un pas până la o serie de speculații pe acest subiect. Să fi existat o simpatie intensă între Delia și Smiley? Greu de spus, însă se pare că Gina Pistol nu ar agrea-o foarte mult pe Delia fix din acest motiv.

Când aceasta a fost invitată la iUmor, vedeta a fost destul de dură împotriva Deliei și cu toate că totul a fost doar o glumă, replicile au fost extrem de acide.

“ O să te las imediat. Bine, bănuiesc că ești obișnuit cu asta. Hai să cădem de acord că părinții tăi cu un copil prea mult. Și încheiem aici.

Delia, apreciez puțină feminitate în grupul vostru și asta fără să mai adaug aportul lui Mihai. Și vreau să îți spun că eu eram fană declarată Andra. Dar, de când am văzut cum te îmbraci și cum te machezi, îmi place și mai mult Andra”, a spus Gina Pistol în cadrul show-ului “iUmor”.

Delia și Smiley au lansat și o piesă împreună

“Ok”, a fost singura replică a Deliei Matache, care inițial a stat serioasă. Dar apoi a început și ea să râdă alături de Mihai Bendeac și Cheloo.

În urmă cu un an, Delia și Smiley au scos un duet, Ne vedem noi, o piesă care a strâns peste 12 milioane de vizualizări și care a ajuns până pe locul 2 în trending Youtube, deși toată lumea se așteptă se instaleze pe prima poziție și să rămână acolo o perioadă.

Andra și 3 Sud Est au reșit în schimb această performanță. În urmă cu 6 luni, ei au lansat Jumătatea mea mai bună și au adunat peste 40 de milioane de vizualizări. Ei chiar au reușit să ajungă până pe locul 1 în trending, unde au rămas multe zile, devansând celebrii maneliști, care dominiă topurile Youtube în general.