Smiley își bate joc de Gina Pistol! Ce o pune să facă în fiecare noapte. Așa ceva nu s-a mai văzut

30 iun. 2022
Smiley își bate joc de Gina Pistol! Ce o pune să facă în fiecare noapte. Așa ceva nu s-a mai văzut

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară, iar lucrurile sunt cam dificile pentru cei doi, în special pentru vedeta Antena 1. Cei doi au recunoscut public care este atmosfera în casa lor odată cu apariția micuței Josephine.

Ciudat este că fiecare dintre ei are versiunea sa. Gina Pistol recunoaște că are probleme cu somnul de când a devenit mămică și nu numai. Vedeta de la antena 1 susține că de doi ani de zile nu a mai dormit o noapte întreagă.

Problemele au început după ce micuța Josephine a început să mai crească, iar acum ajunge să se trezească chiar și din trei în trei ore. Înainte însă, lucrurile erau ceva mai simple, iar micuța era destul de cuminte.

”Se trezește des noaptea. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte, o puneam în pat pe la 8 și jumătate seara și cânta singură, nu știu ce fredona acolo, și adormea singură, dormea până dimineața. Odată cu salturile de creștere a fost dată peste cap și se trezește acum și la trei, trei ore și jumătate. Eu n-am mai dormit de aproape doi ani de zile”, a mărturisit Gina Pistol.

Ce face Smiley în fiecare dimineață cu micuța Josephine?

Smiley în schimb se bucură de un somn odihnitor. Pentru că iubita sa se ocupă de Josephine în timpul nopții, artistul se trezește de abia dimineață și atunci petrece puțin timp cu cea mică.

Se joacă, ascultă muzică, se plimbă, astfel încât fiecare dimineață să fie una activă pentru fiica sa.

”Pentru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc, eu dorm buștean și mă trezesc la 7 sau 7 și jumătate când se trezește ea și stăm împreună, citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm, toate acasă. Eu petrec în fiecare dimineață timp cu ea”, a povestit cântărețul.