Smiley, mesaj tulburător în online. Ce s-a întâmplat în relația lui cu Gina Pistol: „Ne doare trecutul…”

14 oct. 2021
Smiley, mesaj tulburător în online. Ce s-a întâmplat în relația lui cu Gina Pistol:
Gina Pistol și Smiley

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproape patru ani. Deși la început nimeni nu dădea nicio șansă relației lor, iată că acum cei doi formează o familie sudată și au împreună o fetiță superbă, Josephine. Cu toate acestea, nu de puține ori în ultima perioadă au apărut speculații cu privire la problemele din ceea ce s-ar putea numi căsnicie.

Gina Pistol a dezvăluit că a trecut prin momente grele după naștere, că a plâns mult și că lucrurile pentru ea nu erau atât de roz ca pentru Smiley. Artistul i-a fost alături, însă probabil că nu suficient de mult. El este implicat în numeroase proiecte. Petrece mult timp la studio și în plus are contractele cu PRO TV.

Smiley este jurat la SuperStar România, dar și prezentator la Românii au talent, două producții intense, care îl țin departe de casă. De cealaltă parte, Gina Pistol stă mult acasă cu micuța ei. Ea acum doar se uită la Asia Express, deși înainte o prezenta. A fost înlocuit și la Chefi la Cuțite tot de Irina Fodor și nu se știe dacă va mai reveni la Antena 1.

Smiley, mesaj tulburător pe Facebook

În acest context, Smiley a lansat o piesă superbă chiar astăzi, însă mesajul ei este unul destul de tulburător și cu multă încărcatură emoțională. Să fie inspirat și din ceea ce a trăit alături de Gina Pistol în ultima perioadă?

„Iubim prea mult visele, in loc sa le traim.
Ne doare trecutul, inainte sa ne bucure prezentul.
Vrem sa fim iubiti de ceilalti si uitam sa ne iubim pe noi.
Filosofam succesul de frica drumului spre el.
Suntem atat de atenti la zgomot, incat linistea ne supara.
Totul pare dificil, desi lumea se vede simpla.

Oare asa e?
Zidurile ni le punem chiar noi, crezand ca trebuie sa ne urcam pe ceva ca sa vedem orizontul.
Suntem prinsi de bariere si uitam ca infinitul e chiar deasupra noastra. Capatul de Univers nu s-a gasit inca.
O sansa avem sa traim viata asta asa cum vrem noi. Iar daca am avea-o si pe a doua, nu vom sti ce am facut in prima, oricum.
Asa ca mergi inainte, iar daca picioarele iti sunt obosite, du-te cu inima.
Nimeni nu poate sti mai bine ca tine cum sa-ti traiesti viata. Poate ca nici tu, dar macar ai sansa sa afli”., a scris Smiley pe facebook, ca și text la piesa pe care tocmai a lansat-o.