Smiley, obligat să ia o decizie imposibilă la PRO TV. A intervenit și frumoasa Theo Rose: ”Vreau să se audă în toată țara…”

19 nov. 2021
Smiley, obligat să ia o decizie imposibilă la PRO TV. A intervenit și frumoasa Theo Rose: ”Vreau să se audă în toată țara...

După ce sâmbăta trecută, emisiunea de top a PRO TV cu Smiley în prim plan a fost devansată de iUmor de la Antena 1, producătorii speră ca de data aceasta să rupă audiențele. Theo Rose își va face simțită prezența ca prezentatoare SuperStar România, iar iubitul Ginei Pistol este primul care va fi obligat să aleagă o voce din prima semfinală a show-ului.

Cei 32 de concurenți care au reușit să depășească audițiile și recall-urile vor urca pe scena de la Arenele Romane rând pe rând.
Structura acestei etape presupune că în fiecare dintre cele patru semifinale vor intra câte 8 concurenți. Fiecare va interpreta 2 piese, alături de band-ul care se află pe scenă.

Doar doi concurenți se vor califica direct în live-uri, iar dintre cei 6 rămași, unul va fi ales pentru a intra la votul publicului. La finalul etapei, 8 vor fi deja calificați, iar ceilalți 4 vor spera că vor fi votați pentru a obține unul dintre ultimele 2 locuri. Cine vor fi cei 10 care vor ajunge în live-urile SuperStar România? Aflăm în perioada următoare. Smiley va avea primul cel mai important rol.

Cine urcă pe scenă în prima semifinală SuperStar România

Primii opt concurenți care vor intra în luptă sunt: Ana Stănciulescu, Antonia Nicolau, Carla Batoancă, Călin Lupea, Dan Timofei, Gabriel Roșu, Maria Ojică și Victoria Peșterean. Fiecare dintre ei a impresionat în etapele anterioare și știe că nu mai este loc de joacă. Vor face oare față emoțiilor de a urca pe o scenă atât de important, în fața unui public care a venit să se bucure de un super concert?

Intensitatea de la Arenele Romane va fi una de senzație, iar Theo Rose, prezentatoarea show-ului, le va aminti asta tuturor celor prezenți chiar de la startul ediției: ”Vreau să se audă în toată țara ce super atmosferă avem la prima semifinală SuperStar România”.

În această seară, Smiley va fi cel care va acorda wild card-ul. Persoana pe care o va alege îl va face să spună că are ”o voce unică în concurs”. Cine va reuși să rămână în luptă și să aștepte voturile celor de acasă, descoperim curând.

Prima semifinală SuperStar România va începe la 20.30! Nu mai e loc de greșeli, orice mică eroare va fi taxată. Emoțiile pot fi doar constructive.