Smiley rupe tăcerea, după ce Gina Pistol s-a mutat din casa lui cu fetița! Ce gen de relație au decis să aibă de acum înainte

19 oct. 2021
Smiley rupe tăcerea, după ce Gina Pistol s-a mutat din casa lui cu fetița! Ce gen de relație au decis să aibă de acum înainte

În ultima perioadă, Gina Pistol a părut cam abătută. Iar picătura care a umplut paharul a fost mutatul din vila lui Smiley de la Cernica. Nu și-a dorit acest lucru, dar casa era plină de muncitori care lucrau la renovări, așa că a decis să se mute într-un apartament micuț, împreună cu fetița ei Josephine până la finalizarea lucrărilor.

Gina Pistol nu traversează cea mai bună perioadă a sa și pentru că pe Antena 1 se difuzează Asia Express cu Irina Fodor, care i-a luat locul ca și prezentatoare. În plus, aceasta este plecată și în Grecia pentru a filma Chefi fără limite. Astfel ea a fost scoasă din cele mai importante proiecte ale postului și nu se știe dacă va mai reveni.

În schimb Smiley are în continuare succes maxim. Este jurat la SuperStar România, prezentator la Românii au talent și petrece mult timp în studio pentru a scoate piese noi pentru el și pentru artiștii care colaborează cu casa lui de discuri, HaHaHa Production.

Ce spune Smiley despre Gina Pistol

Chiar dacă mai multe surse au dezvăluit că Gina Pistol se simte neglijată pentru că iubitul ei stă mai mult plecat, el este foarte fericit și spune că trăiește cea mai bună perioadă a vieții sale. Este împlinit și nu-și poate dori mai mult de atât.

„Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copila din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunica care-mi ascultă muzică pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare decât mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnu’ Smiley…

Sunt bucuros, că un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineață la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tură mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față…”, scria Smiley pe pagina sa de Facebook în urmă cu ceva timp.

Sentimentele au rămas aceleași și acum și se simte cel mai fericit bărbat de pe pământ care le are pe toate: o iubită superbă, o fetiță minunată și cariera la apogeu.