Smiley s-a despărțit recent de Gina Pistol? Cei doi nu se mai ascund. Vedeta a recunoscut totul: „Nu știu cum vom face cu…”

02 feb. 2023
Smiley s-a despărțit recent de Gina Pistol? Cei doi nu se mai ascund. Vedeta a recunoscut totul:

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproape șapte ani. Cei doi și-au ascuns relația la început și asta pentru că artistul nu a vrut să-și expună iubita. Deși au fost puțini cei care au crezut în povestea lor de iubire, iată că rezistă foarte bine și acum.

Smiley a format un cuplu foarte sudat cu Laura Cosoi și toată lumea îi vedea căsătoriți. Doar că el a vrut să rămână burlac cât mai mult timp, iar ea l-a părăsit pentru că-și dorea o familie. Din acel moment, artistul nu și-a mai asumat public nicio relație, deși a mai fost văzut în compania unor domnișoare.

Abia când Gina Pistol a rămas însărcinată, totul s-a schimbat și Smiley nu a mai trecut în fața femeilor care roiau în jurul lui ca un bărbat cu care să poată lega o relație.

S-au despărțit Gina Pistol și Smiley?

Au existat multe zvonuri legate de o potențială despărțire dintre Gina Pistol și Smiley. Chiar recent, fanii au comentat că cei doi s-ar fi separat. Dar nici vorbă de așa ceva. Au fost împreună în vacanță, și singuri și cu cea mică, iar acum pentru prima dată, Gina Pistol a vorbit și despre nuntă.

„Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când, că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, pentru Spynews.ro.