Smiley spune adevărul! Care este relația lui cu Gina Pistol acum? Motivul real pentru care aceasta a plecat de acasă

26 oct. 2021
Smiley spune adevărul! Care este relația lui cu Gina Pistol acum? Motivul real pentru care aceasta a plecat de acasă
Foto: Instagram Smiley

În ultima perioadă, postările Ginei Pistol de pe Instagram au ridicat multe semne de întrebare. Aceasta s-a plâns tot mai des de dureri de cap, de stări de apatie și mai nou a dezvăluit și că a fost nevoită să se mute din vila lui Smiley de la Cernica, împreună cu micuța Josephine.

Motivul prezentat publicului a fost acela legat de mai multe renovări care ar avea loc în casă. Și probabil așa și este. Însă sursele ShowBlitz.ro spun că Gina Pistol nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere emoțional. Ea își petrece toată ziua alături de fetița ei și se bucură de prezența acesteia, dar și-ar dori și o altă activitate.

Momentan nu mai are nicio ofertă de televiziune, dar contractele de imagine curg, în special cele care o arată în postura de mămică. De altfel, contul de Instagram al Ginei Pistol este plin de reclame la produse pentru bebeluși.

Smiley, mesaj clar pentru Gina Pistol

Totuși vedeta este tristă pentru că nu mai face parte nici din proiectul Asia Express și nici din Chefi la Cuțite momentan. Irina Fodor a fost foarte îndrăgită de cei de la Antena 1, iar asta o îngrijorează. Se teme că va fi înlocuită definitiv. În plus, Smiley a început filmările la Românii au talent și stă plecat toată ziua.

Asta îi accentuează și mai mult starea de tristețe și singurătate. Pentru a mai pune capăt zvonurilor despărțirii și a o face pe Gina să se simtă mai bine, artistul a postat pe Instagram o fotografie cu un mesaj pentru iubita lui, mama fetiței sale.

„Sunt pregatit pentru o noua saptamana! M-am trezit pupat si imbratisat, ma simt iubit si binecuvantat, iubesc, traiesc cu-adevarat! Va doresc sa fiti cel putin la fel!”, a scris Smiley pe Instagram, alături de o fotografie Gina Pistol care-l săruta pe frunte.