Smiley va fi concurent la Survivor România? Ce se întâmplă și cu Gina Pistol. Dispare Irina Fodor de la America Express?

25 ian. 2023
Smiley va fi concurent la Survivor România? Ce se întâmplă și cu Gina Pistol. Dispare Irina Fodor de la America Express?

În doar două săptămâni, de la Survivor România au dispărut deja cinci concurenți, trei fiind din echipa Faimoșilor. Gheboasă a cedat psihic după numai două zile și a cerut să plece acasă, Maria Constantin a fost dată afară de public, iar Sebastian Dobrincu s-a accidentat grav și urmează să fie supus unor intervenții chirurgicale.

Sezonul 4 Survivor România nu mai aduce același succes celor de la PRO TV. Cu toate că audiența este tot mare, pierde destul de des locul 1 pe anumite categorii de public în fața America Express, reality show prezentat acum de Irina Fodor și care a avut-o gazdă pe Gina Pistol înainte ca aceasta să rămână însărcinată.

În acest context, în care cei de la PRO TV par destul de deranjați că nu mai sunt lideri incontestabili, fanii se întreabă ce nume surpriză ar putea fi aduse în show. Iar pe lista dorințelor publicului s-ar număra și Smiley. Doar că este greu de crezut că acesta ar accepta vreodată o astfel de provocare.

Ce se întâmplă și Gina Pistol

Smiley este angrenat în alte proiecte de mare impact de la PRO TV, ca Românii au talent sau Vocea României. De cealaltă parte, iubita lui Gina Pistol are contract cu Antena 1 și a prezentat sezonul 10 Chefi la Cuțite. Tot ea a fost aleasă și pentru sezonul 11 în detrimentul Irinei Fodor.

Pentru următoarea ediție Asia Express sau America Express, Gina Pistol ar putea fi din nou în prim plan și înlocuită Irina Fodor. Momentan nu s-a luat o decizie în acest sens, dar cifrele de audiență aduse de soția lui Răzvan Fodor i-ar putea convinge pe producători să lase lucrurile așa cum sunt.