Sora lui Culiță Sterp a semnat cu PRO TV pentru Survivor România? Dezvăluiri din culise: se anunță multe surprize

29 nov. 2021
Sora lui Culiță Sterp a semnat cu PRO TV pentru Survivor România? Dezvăluiri din culise: se anunță multe surprize
Frații Sterp. Geta Sterp este ce îmbrăcată în roșu și este sora cea mică

PRO TV are un obiectiv foarte îndrăzneț cu reality show-ul Survivor România, pe care l-a suflat celor de la Kanal D. Ediția precedentă a fost marcată de nume importante ca Jador sau Culiță Sterp. Postul de pe Bulevardul Pache Protopopescu vrea să obțină cele mai mari audiențe din istorie și să marcheze și încasări record. Tocmai de aceea poartă negocieri intense cu multe vedete de top din România. Selecția este riguroasă, iar onorariile sunt destul de mari.

Până acum s-au vehiculat multe nume, dar nu toate par a fi reale. De exemplu, Dorian Popa spune că nu a fost contactat de cei de la PRO TV. Despre el FANATIK scrisese că ar fi primit o ofertă de 15.000 de euro pe săptămână pentru a merge la Survivor România. Influencerul a negat informația și a spus că de fapt se dorește promovarea show-ului folosindu-se numele lui.

Marian Drăgulescu este unul dintre cei care ar fi semnat deja cu PRO TV. Sunt numeroase surse care au confirmat acest lucru pentru ShowBlitz.ro. Același lucru s-ar fi întâmplat și în cazul Irinei Rimes sau al Otiliei Bilionera. Dar se pare că și Andreea Tonciu ar fi spus DA provocării Survivor România.

Sora lui Culiță Sterp, Geta Sterp la Survivor România?

Un alt nume vehiculat, foarte interesant și care în mod cert ar aduce către PRO TV un public pe care nu l-a atins până acum este cel al Getei Sterp, sora mai mică a lui Culiță Sterp. Tânără este o bună sportivă și foarte vocală. Ea chiar a și candidat pentru un post de consilier din partea USR în localitatea de unde provine.

Mai mult decât atât, Geta Sterp chiar și-a arătat interesul față de acest reality show. Este drept că la acel moment emisiunea avea loc la Kanal D, însă PRO TV ar putea fi chiar mai atractiv pentru ea.

„Noi suntem o familie care ne iubim mult dintotdeauna și sunt sigur că lucrul acesta nu se va schimba niciodată. Probabil că Geta se va duce și ea la Survivor, i-am propus așa ceva. A zis ca e interesată…

(…) Geta…să nu rămână gravidă (n.r. râde)… ca să trebuiască să vină acasă cu trofeul. Cum eu nu am putut să stau până la sfârșit, poate a treia oară e cu noroc pentru familia noastră! Vom vedea! Doamne ajută! Să fim sănătoși”, a declarat Culiță Sterp, după ce a plecat de la Survivor România de la Kanal D.

Mama lui Culiță Sterp, supărată că fratele lui Iancu Sterp nu a fost plătit de Kanal D

Manelistul a fost practic descalificat după ce nu a mai dorit să intre pe traseu. Logodnica lui, Daniela Iliescu urma să nască, iar el a dorit să fie alături de ea. Show-ul s-a prelungit mai mult decât prevăzuse contractul, așa că el nu a mai dorit să rămână.

La prima ediție a participat Iancu Sterp, care a pierdut chiar în finală în fața Elenei Ionescu. La acel moment, mama fraților Sterp a fost foarte supărată. Ulterior ea a spus că măcar Culiță Sterp a fost plătit pentru prestația lui din show, în timp ce fratele lui mai mic nu s-a ales cu nimic, semn că cei de la Kanal D nu i-au acordat un onorariu care să conteze, ci doar o sumă modică.

Acum în mod cert, Geta Sterp nu va mai accepta să participe la Survivor România pe gratis, dar sigur ar fi o atracție importantă pentru fanii reality show-ului.