Sora lui Tiberiu Argint rupe tăcerea! De ce s-a despărțit fratele său de Andreea Bălan

22 oct. 2021
Sora lui Tiberiu Argint rupe tăcerea! De ce s-a despărțit fratele său de Andreea Bălan

Andreea Bălan a slăbit enorm în ultima perioadă, dar vrea să arate că este o femeie foarte puternică și fericită. Zâmbește mult în fotografii, postează des și nu ezită să le arate fanilor cât de bine s-a simțit în vacanța ei în Egipt, unde a mers alături de mama sa și de fetițele ei.

Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint în urmă cu aproximativ o lună. Ruptura nu a fost confirmată oficial, însă semnele separării sunt destul de clare. Ambii parteneri și-au șters pozele împreună de pe rețelele de socializare, iar de ziua lui, artista nu i-a urat nimic.

S-a mulțumit să posteze câteva fotografii cu ea în ipostaze extrem de sexy. Sonia Argint, sora lui Tiberiu Argint și cea despre care se spunea că este cea mai bună prietenă a Andreei Bălan, a avut în schimb un mesaj profund cu ocazia aniversării fratelui său.

„Să vă zic o chestie. Fratele meu și cu mine suntem uneori din categoria #itscomplicated … dar când e să ne unim, nimic nu ne stă în cale. Pentru că rădăcinile noastre sunt aceleași. Pentru că la bază avem aceeași educație. Aceleași valori. Și, mai ales, aceeași iubire reciprocă.
La mulți ani, frățiorul meu!”, a scris Sonia Argint pe rețelele de socializare.

Mesajul ascuns al Soniei Argint

Mesajul ei poate explica în mare măsură despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Scandalul dintre cei doi a pornit după ce Sonia i-a luat un interviu lui George Burcea și a postat câteva fotografii cu el.

Artista a luat foc și i-a cerut prietenei sale să le înlăture. Mai mult, a acuzat-o și de trădare. Lui Tiberiu nu i-a picat deloc bine acest conflict și a decis să se despartă de Andreea Bălan. Acesta se simțea și presat de iubita lui pentru a se căsători, așa că și-a găsit pretextul perfect pentru separare.

Sonia Argint este în continuare prietenă cu celebra artistă, cel puțin pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare TVR are și ea doi copii, însă adolescenți. Ea a născut prima dată, când avea 22 de ani și era în facultate.