Sorana Cîrstea s-a despărțit de Ion Ion Țiriac? Sportiva dă explicații fanilor printr-un mesaj bizar: „Nu spune nimănui…”

18 nov. 2021
Sorana Cîrstea s-a despărțit de Ion Ion Țiriac? Sportiva dă explicații fanilor printr-un mesaj bizar:
Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea

Relația dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac a tot fost pusă sub semnul întrebării de-a lungul timpului, în special pentru faptul că cei doi nu au fost văzuți mai deloc împreună. Acum, ultimul mesaj postat de ocupanta locului 38 WTA crează și mai mult interes pentru publicul care se întreabă dacă cei doi s-au despărțit până la urmă. 

Pentru Sorana Cîrstea, finalul anului 2021 a fost unul mai ghinionist. Sportiva a încheiat actualul sezon cu o accidentare la gambă suferită înainte de startul turneului de la Linz, așa că a plecat în vacanță mai devreme pentru a se relaxa.

”Din cauza unei accidentări suferite acum 2 zile la antrenamente aici, în Linz, trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. RMN-ul a arătat o ruptură în mușchiul gambei, așa că medicii m-au sfătuit să iau o pauză. Acesta este sportul și asta este viața, dar accept orice provocare stând în picioare și cu capul sus. E timpul să mă recuperez și să devin mai puternică pentru 2022”, a transmis Sorana Cîrstea, la scurt timp după ce a primit verdictul medicilor.

Pe lângă accidentarea suferită, jucătoarea de tenis a avut un sezon destul de productiv. Ea a reușit să câștige cel de-al doilea turneu WTA din carieră și a jucat în finala altuia. De asemenea, și a început anul pe locul 72, acum a ajuns să fie clasată pe poziția a 38-a.

”Oamenii distrug lucruri minunate”

Evident, în vacanță nu a plecat singură, ci cu iubitul său Ion Ion Țiriac. Cei doi au ales o destinație exotică pentru a se relaxa înainte de noul sezon și au toate ingredientele necesare.

Cu toate astea, mesajul postat de Sorana Cîrstea în dreptul fotografiei din vacanță cam lasă semn de interpretări. Să fie iubita lui Ion Ion Țiriac nemulțumită de relația pe care o are cu acesta?

Sportiva se arată dezamăgită într-o oarecare măsură și spune că sunt oameni care ajung să distrugă lucruri minunate, însă nu știm exact la ce a vrut să facă referință.

”Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, a scris Sorana Cîrstea, în limba engleză, în postarea făcută pe Instagram.

Să nu uităm nici de faptul că deși sunt împreună de aproape doi ani de zile, Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac nu au apărut niciodată în public împreună și nici nu au confirmat oficial relația lor, iar motivele le știu doar ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sorana Cirstea (@soranacirstea)