Sorana Cîrstea, umilită la maxim de iubitul său, Ion Ion Țiriac. Ce este obligată să facă de fiecare dată sau se încheie relația

23 sept. 2021
Sorana Cîrstea, umilită la maxim de iubitul său, Ion Ion Țiriac. Ce este obligată să facă de fiecare dată sau se încheie relația

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi și-au ținut relația secretă și asta pentru că el era încă un bărbat căsătorit, cu doi copii minunați, după o relație intensă cu Ileana Lazariuc.

Fiul lui Ion Țiriac a mai fost căsătorit și cu Maria Marinescu, dar căsnicia a durat foarte puțin, iar creatoarea de modă a spus că mai degrabă totul a fost o glumă și că probabil au făcut acest pas din plictiseală. De fapt, Ion Ion Țiriac era foarte îndrăgostit de fosta lui iubită, Ileana Lazariuc, de care nu credea că se va mai despărți vreodată.

Dar iată că a apărut Sorana Cîrstea. Aceasta era și ea într-o relație cu un tenismen când a început povestea de iubire cu fiul miliardarului. La început s-au ascuns, dar în ultima perioadă au decis să facă totul public. Ion Ion Țiriac i-a lăsat mai multe mesaje vizibile pe contul de Instagram, iar tenismena le-a lăsat să le vadă toată lumea.

Ce nu are voie Sorana Cîrstea să facă

Totuși, în urmă cu câteva luni, Sorana Cîrstea era obligată să nu comenteze nimic despre sentimentele pe care le are. Mai mult decât atât, ea nu are voie să-i cunoască pe cei doi copii ai iubitului său. Ileana Lazariuc a interzis acest lucru, iar Ion Ion Țiriac nu s-a opus. De altfel, acesta continuă să fie foarte apropiat de mama băieților lui.

Recent au fost surprinși împreună în zona de nord a Capitalei, iar el a sărutat-o pe frunte. Totul în timp ce Sorana Cîrstea era plecată din țară la un turneu de tenis. Doar că aceasta nu are voie nici să comenteze cu privire la ieșirile de acest tip ale partenerului său de viață.

Ca să continue să aibă o relație cu Ion Ion Țiriac, tenismena trebuie să îndeplinească o serie de reguli, impuse practic de familia iubitului său, cu care nu a avut de la început o comunicare foarte bună.

De altfel, mai multe surse au dezvăluit pentru ShowBlizt.ro că inițial Ion Țiriac s-a opus iubirii dintre fiul său și tenismenă, dar că treptat a început să o accepte, iar ea nu-i iese din cuvânt.