Sorin Nicolescu face dezvăluiri în premieră despre Anda Adam. Fostul soț spune cu ce se ocupa aceasta, de fapt. În niciun caz muzică

04 nov. 2021
Sorin Nicolescu face dezvăluiri în premieră despre Anda Adam. Fostul soț spune cu ce se ocupa aceasta, de fapt. În niciun caz muzică
Anda Adam și Sorin Nicolescu

Sorin Nicolescu a evitat să vorbească vreodată cu presa. Acesta a fost mereu foarte rezervat în declarații, dar iată că acum a ales să vorbească pentru CanCan și să spună cum s-a ajuns la divorțul de Anda Adam.

Sorin Nicolescu are 36 de ani și este mai tânăr cu cinci ani decât fosta lui soție. Au fost căsătoriți timp de șase ani, iar când s-au cunoscut el era model în Constanța, orașul natal. A renunțat la această cariera pentru a se lansa în afaceri alături de Anda Adam. Și i-a mers bine, însă probabil și datorită afacerilor mai puțin legale.

Acesta a fost implicat într-un scandal cu falsificare de carduri bancare, din care a scăpat cu bine într-un final. Probabil momentele tensionate din acea perioadă au și dus la o inevitabilă despărțire. La acel moment, fiica lor, Evelin avea un an.

Zvonurile divorțului au apărut de un an, dar cei doi au negat mereu. Iată că acum Sorin Nicolescu recunoaște că presa avea dreptate.

„Despărțirea s-a produs acum un an, cred. Nici nu mai știu în ce lună exact. Iar, în privința speculațiilor, acestea s-au produs pentru că nu au mai apărut poze cu noi.

Nici nu aveam timp, sincer (n.r. să mergem la notar). Aveam momente când ne înțelegeam bine și nu ne ardea să mergem la notar. Sau eram cu Evelin ori pe șantier, la construcțiile noastre, Anda cu o grămadă de-ale ei.”, a spus Sorin Nicolescu.

Anda Adam nu petrece mult timp cu fiica ei

Acesta a dezvăluit că el a fost mereu cel care a petrecut mai mult timp cu fetița lor, Evelin pentru că avea mai mult timp liber, iar Anda Adam era mereu ocupată. De altfel, aceasta și-a și găsit rapid un nou iubit, care a și cerut-o în căsătorie. Copila a rămas cu mama, iar fostul soț nu s-a opus. Crede că așa este normal, dar o vizitează mereu.

Cel mai greu în acest divorț a fost pentru Sorin Nicolescu despărțirea de Evelin, pe care o consideră un dar de la Dumnezeu. O iubește enorm și vrea să-i fie mereu alături.

„Gândul că mă voi îndepărta de Evelin (n.r. a fost cel mai greu în divorț)! Ea este visul meu de când eram un copil. Mereu mi-am dorit să am o fetiță și am primit acest dar de la Dumnezeu și de la Anda chiar de ziua mea, de Sf. Andrei, pe 30 noiembrie. Am fost alături de ea din prima secundă de când s-a născut. Am asistat la naștere, am învățat din maternitate să-i fac băiță și tot ce ține de un bebeluș. Și au urmat nopți și ani la rând, aproape 6 ani, zi de zi, cu ea”, a conchis fostul soț al Andei Adam..