Soțul Loredanei Groza luat de DIICOT. De ce este acuzat Andrei Boncea, care este și producător al serialului Las Fierbinți

19 oct. 2021
Soțul Loredanei Groza luat de DIICOT. De ce este acuzat Andrei Boncea, care este și producător al serialului Las Fierbinți
Loredana Groza și soțul său, Andrei Boncea

O acțiune a DIICOT a șocat toată lumea filmului. Mai mulți producători și regizori de top, premiați la nivel internațional, au fost puși sub acuzare de procurori pentru evaziune fiscală. Corneliu Porumboiu și Ada Solomon au fost primele nume care au fost scoase în față în acest dosar.

Informații noi încep, însă să apară tot pe surse, iar printre cei cu probleme mari s-ar număra și soțul Loredanei Groza, Andrei Bocea, anunță jurnaliștii de la newsonline.ro.

Acuzațiile procurorilor ar avea drept scop combaterea crimei organizate și vizează faptul că firmele soțului Loredanei, dar și a lui Giuliano Doman, un alt producător de top, ar fi derulat tranzacții financiare importante cu societăți fără activitate reală, adică ”firme fantomă”, în urma căruia statul a fost prejudiciat.

Andrei Boncea este unul dintre cei mai reputați producători din România și se ocupă și de serialul fenomen de pe PRO TV, Las Fierbinți. De altfel, pentru punerea în scenă a acestuia au fost folosiți și bani publici, atrași de la Ministerul Culturii.

Cine este Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza

Andrei Bocea și Loredana Groza s-au căsătorit în anul 1998. Cei doi au o fiică superbă, Elena Boncea, care și ea urmează tot cariera tatălui său. De-a lungul timpului au apărut zvonuri de divorț în familie, însă cei doi artiști au rămas împreună.

Soțul Loredanei Groza este prieten foarte bun cu Florin Călinescu, care i-a fost și naș de cununie, iar printre filmele de excepție produse de el se numără ”Fire and ice: Cronica dragonilor”, ”Garcea și oltenii” și ”Supraviețuitorul”.

Ada Solomon, și ea producător de film este acuzată de cei de la DIICOT că ar fi falsificat două facturi, una de 2.000 de lei și alta de 200 de lei. Sumele sunt foarte mici și nici nu pot fi comparate cu evaziunea fiscală pe care o fac cântăreții de manele, care nu plătesc aproape niciun ban la stat pentru sumele imense pe care le încasează.

Dosarul este unul mare și se pare că este în desfășurare.