Ștefan Bănică, cea mai mare umilință din viața lui. Nimeni nu se aștepta să i se întâmple asta

03 nov. 2021
Ștefan Bănică, cea mai mare umilință din viața lui. Nimeni nu se aștepta să i se întâmple asta
Ștefan Bănică și soția lui Lavinia Pârva

Ștefan Bănică Junior a împlinit recent 54 de ani și continuă să fie unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbiz. Doar că cel care până în urmă cu acum doi ani umplea sălile de spectacol, acum pare să aibă probleme din acest punct de vedere. Pandemia a dat totul peste cap, iar acum performanța se face mai mult în online.

Ștefan Bănică a lansat pe 28 octombrie o piesă superbă în colaborare cu Liviu Teodorescu și spera să ajungă rapid în Top 10 trending Youtube. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat. Mai grav de atât este că nu a intrat deloc în trending. A strâns, însă peste 260.000 de vizualizări, ceea ce nu este tocmai rău.

Însă prin comparație cu Jador și Bogdan de la Ploiești, care ocupă locul 1 cu o piesă scoasă în colaborare, situația este umilitoare. Cei doi maneliști au ajuns la borna de aproape 2 milioane de vizualizări în doar 5 zile.

Cine ocupă primele poziții în trending Youtube. Ștefan Bănică, umilința supremă

Trendingul este populat mai mult de maneliști și doar pe alocuri mai intră și alt tip de clipuri în trending. O performanță bună este înregistrată de Irina Rimes, care se află pe locul 8 în trending Youtube, cu peste 362.000 vizualizări în doar 24 de ore. Piesa ei în colaborare cu Grasu XXL, marca Global Records se anunță a fi un mare succes.

În ceea ce-l privește pe Ștefan Bănică Junior, chiar dacă nu are foarte mare succes în online, continuă să fie un reper în televiziune. El are contracte foarte bune cu Antena 1. Este atât jurat X-Factor, cât și jurat Next Star.

Relația lui cu trustul Intact este una foarte bună, după ce în trecut a fost ani buni vedeta PRO TV. Și fiul său, Radu Ștefan Bănică a apărut la Antena 1, fiind concurent al show-ului muzical, Te cunosc de undeva.