Ștefan Bănică Junior a primit cea mai cruntă lovitură din ultimii 20 de ani. Decizia finală a artistului

24 sept. 2021
Ștefan Bănică Junior a primit cea mai cruntă lovitură din ultimii 20 de ani. Decizia finală a artistului
Ștefan Bănică și soția lui Lavinia Pârva

Pandemia a afectat mult nu doar HORECA, ci și industria de entertainment. Incertitudinea a dus multe afaceri la faliment, însă miliardarii planetei au știut să speculeze bine situație și au ajuns și mai bogați. Ștefan Bănică Junior este unul dintre artiștii norocoși, în sensul în care el are încă multe contracte în derulare.

Acesta este jurat X-Factor, dar și jurat Next Star, două emisiuni Antena 1, de unde primește un onorariu consistent, iar pe lângă asta are și alte business-uri personale. În ceea ce privește partea cu concertele, aici a primit cea mai cruntă lovitură.

Altă dată sălile erau pline până la refuz și era nevoie să suplimenteze numărul de spectacole oferite. Acum, mâine 25 septembrie va suține o reprezentanție aproape fără public. Biletele s-au vândut în număr foarte mic, dar Ștefan Bănică nu a dorit să anuleze evenimentul. Va cânta oricum. Alți artiști au renunțat la show-uri sau le-au amânat. Este cazul lui Damian Drăghici & Brothers, care au ales să țină spectacolul mai târziu probabil pentru ca oamenii să mai cumpere bilete.

Mesajul lui Ștefan Bănică pentru public

„Salutare tuturor! Ne vedem SAMBATA! 25 septembrie, ora 19, #SuperPartyInThePark, la Gradina de vara Herastrau! Va rugam doar sa veniti din timp pentru acces”., a scris acesta pe Facebook.

Cu 48 de ore rămase până la spectacolul live pe care l-a pregătit împreună cu mai mulți invitați surpriză, se vânduseră doat puţin peste un sfert din totalul biletelor ce pot fi puse în vânzare, ţinând cont de respectarea cu stricteţe a regulilor sanitare impuse de către autorităţi. Este o lovitură fără precedent pentru care umplea Sala Palatului până la refuz.

Prețul unui bilet „Party in the park”, cu Ștefan Bănică ajunge până la 130 de lei, dar la suma aceasta se mai adaugă încă 30 de lei pentru testul rapid de la intrare, asta dacă nu sunt vaccinați spectatorii.