Ștefan Bănică Junior divorțează de Lavinia Pîrva? Vedeta Antena 1 de care s-ar fi îndrăgostit. Detalii din culise (SURSE)

26 nov. 2022
Ștefan Bănică Junior divorțează de Lavinia Pîrva? Vedeta Antena 1 de care s-ar fi îndrăgostit. Detalii din culise (SURSE)

Ștefan Bănică Junior este din nou pe prima pagină a tabloidelor. Mai multe surse din Antena 1 au comentat în culise că celebrul artist ar fi pus ochii pe Irina Fodor și că a devenit extrem de cuceritor cu ea în ultima vreme. Se intampla in urma cu mai multe luni, cand cei doi prezentau impreuna emisiunea Dancing on Ice: Vis in doi.

Pe de altă parte, colegi de-ai lui spun că acesta este foarte profesionist și că s-a apropiat de soția lui Răzvan Fodor doar pentru a reuși să prezinte mai bine împreună show-ul LIVE Dancing on ice: Vis în doi.

Deja jurnaliștii de la CanCan au prezentat fotografii cu Irina Fodor care intra pe ușa din spate a casei lui Ștefan Bănică. Se pare că cei doi s-au întâlnit pentru a repeta prezentarea emisiunii de la Antena 1. Însă insinuările răutăcioase nu lipsesc.

Și cum era de așteptat, au apărut din nou zvonuri de divorț. Nu trebuie uitat că Ștefan Bănică a înșelat-o pe soția lui de atunci, Andreea Marin, cu Lavinia Pîrva, care era concurentă la Dansez pentru tine. Mulți compară situația de atunci cu cea de acum.

Cum se comportă Irina Fodor

Diferență o face, însă Irina Fodor, care este foarte îndrăgostită de soțul său, considerat în urmă cu mai mulți ani cel mai sexy bărbat din România.

Așa că este destul de greu de crezut că între ea și Ștefan Bănică există sau va exista ceva mai mult decât o prietenie cu iz profesional. Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că Lavinia Pîrva ar fi devenit foarte geloasă pe doamnele și domnișoarele care roiesc în jurul soțului său și se teme că acesta ar putea să o părăsească. Pentru că se pare că ea este cea care trage cel mai mult de această căsnicie.

Ștefan Bănică Junior a mai fost căsătorit în trecut și cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, iar acum la 54 de ani este probabil dispus să mai facă încă o cucerire marcantă.