Ștefan Bănică revine în forță! Cu ce televiziune a semnat și pentru ce proiect. Va fi un show de zile mari

14 mai 2021
Ștefan Bănică revine în forță! Cu ce televiziune a semnat și pentru ce proiect. Va fi un show de zile mari
Ștefan Bănică și soția lui Lavinia Pârva

Pandemia i-a afectat serios bugetul lui Ștefan Bănică Junior, care s-a văzut cu multe proiecte anulate. Pe lângă numeroasele concerte pe care le avea în plan, acesta a resimțit și lipsa unui contract important în televiziune. El semnase cu Antena 1 pentru postul de jurat X-Factor, dar și pentru Next Star.

Emisiunea începuse în martie 2020, dar pandemia a oprit filmările și astfel acesta a rămas fără o sumă importantă de bani. Dar acum lucrurile reintră pe făgașul normal și Antena 1 anunță revenirea celui de-al zecelea sezon al Next Star. Iar Ștefan Bănică va avea un rol foarte important.

Cine va prezenta Next Star și cine va face parte din juriu

Va fi prezentat tot de Dan Negru, iar Șerban Copoț rămâne co-prezentator, la fel ca și la IUmor.

Din juriu vor face parte așadar Ștefan Bănică, dar și Loredana Groza și Dorian Popa. Producătorii promit un show de zile mari, care se va difuza în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00. Prima ediție va fi pe 22 mai și va avea la start opt concurenți.

Marele premiu este foarte atractiv: 20.000 de euro și-l va primi cel mai talentat copil înscris în competiție.

Nume mari s-au aflat la masa juriului în sezoanele trecute

De-a lungul timpului, Next Star a avut la masa juriului nume importante ca Lidia Buble, Pepe, Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru.

Primul sezon Next Star a a avut loc în anul 2013 și a fost prezentat tot de Dan Negru. Show-ul a stat bine în audiențe, chiar dacă nu a fost chiar lider. În general s-a clasat pe locul 2, dar a avut peste 1 milion de telespectatori în vârfurile sale.