Ștefan Bănică, umilit la maxim de Florin Salam! Ce a dezvăluit manelistul, mai nou, despre marele artist

01 ian. 2022
Ștefan Bănică, umilit la maxim de Florin Salam! Ce a dezvăluit manelistul, mai nou, despre marele artist

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, însă una dintre declarațiile lui nu au fost pe placul lui Florin Salam care a reacționat imediat.

Ștefan Bănică a avut o reacție acidă la adresa lui Florin Salam în cadrul emisiunii ”X Factor”, în momentul în care concurentul Adrian Petrache ar fi trebuit să urce pe scenă împreună cu unchiul său, cunoscutul manelist, însă acesta nu a mai apărut.

La acel moment, Ștefan Bănică a spus ”Nu e corect! Nu cred că s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Asta mi se pare nasoală. Adică ce vină are copilul ăla. Eu sunt încă uimit că cineva nu apare. Am rămas cu un gust amar față de colega mea (n.r. Loredana)”.

Florin Salam a reacționat imediat

Cunoscutul manelist nu s-a lăsat mai prejos și, într-un videoclip postat pe TikTok, Florin Salam i-a dat un răspuns la fel de acid lui Ștefan Bănică.

”Poate o să auzi și tu asta într-o lună, un an sau cinci. Nu aveai voie să vorbești tu de mine… Tu cânți două pe an, de Crăciun și de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. 

Te respect și pentru asta. Ce e drept, ai jucat în Liceenii, mamă ce fel ai jucat acolo, rolul ală, m-ai mâncat, de la sol major. 

Îmi cer scuze de la Loredana. Nu avea voie ală să vorbească de mine… Îl respect așa, melodia aia cu chiuveta, m-a făcut să plâng.”, spune Florin Salam.

De asemenea, acesta a mai precizat că nu ar trebui să vorbească de el pentru că nici el, la rândul lui, nu vorbește de nimeni.

”Dar să nu mai vorbească de mine! Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele. Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vis a vis nu de ce vorbeam eu acum ci vis a vis de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a spus Florin Salam într-o video postat pe Tik Tok.