Ștefan Manolache a părăsit-o pe Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu. După Andreea Antonescu, acesta este acum cu o altă vedetă de reality show-uri

18 sept. 2021
Ștefan Manolache a părăsit-o pe Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu. După Andreea Antonescu, acesta este acum cu o altă vedetă de reality show-uri
Eva Zaharescu împreună cu mama ei, Andreea Berecleanu și Stefan Manolache

Ștefan Manolache a fost reporter la Acces Direct, dar nu asta i-a adus celebritatea. El a reușit să cucerească mai multe dive din showbiz și mulți au fost surprinși să afle că are o relație cu Eva Zaharescu, frumoasa fiică a Andreei Berecleanu, actuală prezentatoare a știrilor de la Prima Tv.

Doar că se pare că povestea de iubire dintre cei doi a luat deja sfârșit și asta pentru că Ștefan Manolache s-a afișat deja cu o altă femeie. Este vorba despre una dintre concurentele de la Puterea Dragostei, reality show matrimonial difuzat de Kanal D. Andreea a fost iubita lui Cristian Marinescu, cel care a și fost câștigător al ultimei ediții a emisiunii.

Ștefan Manolache a fost și iubitul Andreei Antonescu. Cei doi nu au ezitat să se afișeze împreună, iar la un moment dat a existat un conflict atât de intens între ei, încât cântăreața a sunat la 112. Lucrurile s-au calmat și nu a existat niciun dosar penal, doar că amândoi s-au făcut de râs.

Lista iubitelor lui Ștefan Manolache

La scurt timp de la acest eveniment, cei doi s-au despărțit. În trecut, Manolache a avut o relație cu Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Chiar a și cerut-o în căsătorie, dar apoi s-au despărțit. Ea are acum un alt partener de viață, cu care are și un copil.

A urmat apoi Silvia, fosta câștigătoare de la Bravo, ai stil! Celebrities și după cum am menționat deja, Andreea Antonescu. Eva Zaharescu părea atipică pentru renumitul cassanova, ea fiind destul de ingenuă și dulce. Dar iată că relația a luat repede sfârșit.