Sumă enormă pe care o cere Andreea Mantea doar pentru a participa la un eveniment. Ce salariu imens încasează și de la Kanal D pentru emisiunea pe care o prezintă

13 nov. 2021
Sumă enormă pe care o cere Andreea Mantea doar pentru a participa la un eveniment. Ce salariu imens încasează și de la Kanal D pentru emisiunea pe care o prezintă
Sursa foto: Instagram

Andreea Mantea a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete tv din România. Prezentatoarea a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor prin emisiunile pe care le prezintă, deci nu e de mirare că sumele pe care le cere pentru a participa la diverse evenimente nu sunt pentru oricine. 

Pe lângă emisiunile tv pe care le prezintă, Andreea Mantea are semnate și nenumărate contracte de imagine cu diverse branduri din care încasează sume frumușele.

Vedeta Kanal D face reclame pe Instagram, ca să nu mai vorbim de faptul că ajunge să câștige sume mari și din evenimentele pe care le prezintă. Andreea Mantea este invitată de multe ori la spectacole, dar și la evenimente mari, însă pentru a fi prezentă, vedeta percepe un tarif de 1.300 de euro, conform datelor unei agenții de evenimente.

Iar la capitolul evenimente se încadrează concertele, zilele unor localități, petreceri de tip corporate, nuntă, botez, aniversări, baluri sau dineuri, așa că persoanele care doresc ca Andreea Mantea să participe, pentru câteva ore, trebuie să pregătească suma menționată anterior.

Ce salariu încasează Andreea Mantea de la Kanal D

Dacă pentru câteva ore petrecute la un eveniment, Andreea Mantea încasează peste 1.000 de euro, probabil mulți vă întrebați cât ajunge să câștige vedeta Kanal D pentru emisiunile pe care le prezintă.

Pentru că este imaginea Kanal D de foarte mulți ani, producătorii au mare grijă de angajata lor. Conform Libertatea, vedeta ar încasa lunar aproape 20.000 de euro.

Mai mult de atât, sursa citată arată că pentru emisiunea Se strigă darul, Andreea Mantea ar mai fi primit 5.000 de euro în plus, în condițiile în care a fost nevoită să se întoarcă în țară din Turcia, unde prezenta atunci emisiunea Puterea Dragostei.

Chiar dacă are un program încărcat, Andreea Mantea nu se plânge deloc și e de înțeles având în vedere sumele care îi intră lunar în cont, la care se mai adaugă și tarifele pe care le percepe pentru postările de pe social media.