Suma enormă pe care o cere Dani Oțil ca să participe la un eveniment? Câți bani primește și Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1

26 iun. 2021
Suma enormă pe care o cere Dani Oțil ca să participe la un eveniment? Câți bani primește și Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1
Flavia Mihășan a fost asistentă TV la Neața cu Răzvan și Dani

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt prieteni de foarte mulți ani și colegi de emisiune. Cei doi prezintă show-ul matinal de la Antena 1 și conform mai multor surse ar primi fiecare câte un salariu de aproximativ 5.000 de euro.

Însă celebritatea adusă de postul de televiziune vine și cu avantaje la pachet. Dani Oțil și Răzvan Simion sunt invitați să participe la diverse evenimente pentru a le prezenta, iar tariful lor este unul extrem de piperat.

Ce sumă cer Dani Oțil și Răzvan Simion pentru a participa la un eveniment

Cei doi ar cere între 1.000 de euro și 2.000 de euro de persoană pentru a onora solicitarea de a fi amfitrioni la o nuntă de exemplu, potrivit mai multor surse, citate și de Playtech.ro.

Daliana Răducan este noua iubită a lui Răzvan Simion

Dani Oțil s-a căsătorit recent cu iubita lui Gabriela Prisăcariu, iar aceasta așteaptă un copil. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar după ce aceasta va naște, matinalul se gândește să intre într-un soi de concediu. Acum, însă filmează preselecțiile de la X-Factor, așa că probabil încearcă să câștige cât mai mulți bani până să devină tătic.

Răzvan Simion are o iubită foarte bogată

De cealaltă parte, Răzvan Simion se afișează peste tot cu noua lui iubită, Daliana Răducanu, o arhitectă care în trecut a colaborat cu PRO TV și care ar proveni dintr-o familie foarte bogată. Acesta s-a despărțit anul trecut de Lidia Buble, cu care avea o relație de aproximativ șapte ani și pentru care s-a despărțit de soția lui, cu care are doi copii.

Acum și aceasta și-a refăcut viața, iar singura care a rămas burlăciță este chiar artista, care acum participă la Asia Express, împreună cu sora ei, Estera.