Suma extrem de mică pe care o cere Carmen Brumă ca să-ți fie antrenor personal de fitness și nutriție. Iubita lui Mircea Badea cere foarte puțini bani pentru asta

31 ian. 2023
Suma extrem de mică pe care o cere Carmen Brumă ca să-ți fie antrenor personal de fitness și nutriție. Iubita lui Mircea Badea cere foarte puțini bani pentru asta

Carmen Brumă este un antrenor de fitness și nutriție extrem de apreciat, însă banii pe care îi face din această meserie nu sunt chiar atât de mulți.

Carmen Brumă a avut probleme cu greutatea în adolescență, atunci când s-a îngrășat cu 40 de kilograme. Perioada respectivă a fost greu de îndurat pentru iubita lui Mircea Badea, ea încercând de multe ori să slăbească.

Rezultatele au întârziat să apară până când Carmen Brumă a început să îi cunoască propriul corp și să încearcă să găsească un echilibru între o alimentație sănătoasă și exerciții fizice. Totul a meritat, având în vedere corpul de invidiat pe care iubita lui Mircea Badea îl are în prezent.

Vedeta a decis, în anul 2014, să facă un curs de tehnician nutriționist și un curs de „Fitness Nutriționist Duet Specialist”. În 2015, aceasta a făcut și un curs de „Instructor aerobic fitness„, iar patru ani mai târziu a făcut și un curs de consiliere dezvoltare personală.

Câți bani cere Carmen Brumă?

În prezent, Carmen Brumă are șase programe, fiecare adaptate pentru dorințele și nevoile clienților. Cel mai avantajos program este „Abonamentul de urgență” care costă 45 de lei și care este, de fapt, un program online de dietă și antrenamente. El ține trei săptămâni.

Următorul program este „Suplă & Sănătoasă în post”, un program care costă 40 de lei și care durează șase săptămâni.

Iubita lui Mircea Badea are și un program numit „Super Silueta de Plajă” care costă 55 de lei, dar și un program pentru femeile care vor să devină mame, numit „Jurnal de gravidă” și care costă 50 de lei.

De asemena, Carmen Brumă mai are un program și pentru femeile care urmează să îmbrace rochia de mireasă, numit „Intră în rochia de mireasă”, care costă 40 de lei, și „Programul 3S: Sănătoasă, Suplă și Sătulă”, care costă 52 de lei.