Suma imensă cu care o plătește Kanal D pe Anda Adam ca să rămână concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities. Cât primesc celelalte concurente

01 oct. 2021
Suma imensă cu care o plătește Kanal D pe Anda Adam ca să rămână concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities. Cât primesc celelalte concurente
Anda Adam și noul iubit

Anda Adam este o obișnuită a reality show-urilor. Ea a participat la prima ediție a Exatlon de pe Kanal D, dar și la Ferma de pe PRO TV. Nu a reușit să rămână foarte mult în niciun dintre competiții, dar a încasat sume mari de bani. Acum și-a negociat un onorariu consistent și pentru Bravo, ai stil! Celebrities.

Conform celor de la FANATIK.RO, Anda Andam ar fi cea mai bine plătită vedetă din show. Astfel pentru fiecare săptămână petrecută la Bravo, ai Stil! Celebrities ea ar primi 3.300 de euro, o sumă enormă. Într-o lună ea primește practic 13.200 de euro.

Colegele ei au și ele onorarii consistente, însă mai mici. Acestea variază între 2.000 și 3.000 de euro, în funcție de notorietatea fiecăreia, dar și de modul în care și-au negociat contractele.

Anda Adam se căsătorește din nou

Anda Adam a fost cerută în căsătorie recent de noul ei iubit, un om de afaceri din Cluj. Aceasta a divorțat recent de Sorin Nicolescu, tatăl fetiței sale și la doar o lună deja se afișa cu un alt bărbat. Totuși trebuie menționat că relația dintre cei doi soți nu mai funcționa demult, iar zvonuri despre seprarea lor circulă de multă vreme.

Anda Adam are 41 de ani și și-a făcut debutul pe scena muzicală încă din anul 1999, alături de formația RACLA. Atunci era brunetă și avea planuri să se mute în SUA, aproape de mama ei. Chiar fusese acceptată la o universitatea de acolo.

Dar a preferat să rămână aici, unde a devenit una dintre cele mai cunoscute cântărețe de pe piață. Ea a avut mult timp o relație cu Victor Slav, dar apariția Biancăi Drăgușanu a stricat totul.

Între timp Anda Adam nu mai seamănă cu cea de acum zece ani. Operațiile estetice, în special intervențiile din zona buzelor au schimbat-o mult și nu neapărat în bine.