Suma imensă cu care pleacă TJ Miles de la Survivor România! Câți bani a primit de la PRO TV pentru fiecare săptămână de junglă

18 mai 2022
Suma imensă cu care pleacă TJ Miles de la Survivor România! Câți bani a primit de la PRO TV pentru fiecare săptămână de junglă

TJ Miles a fost foarte dezamăgit atunci când Daniel Pavel i-a rostit numele în Consiliul pentru eliminare. De data aceasta, publicul a ales să-l salveze pe Alexandru Nedelcu, astfel că fostul Faimos este nevoit să plece acasă chiar înainte de individuale. O lovitură puternică pentru el, în contextul în care visa la marea finală.

TJ Miles a locuit aproape toată viața lui în afara României, cel mai mult în Canada și a revenit în țară în urmă cu câțiva ani. A pus bazele unei afaceri de tuning și a devenit și influencer, ce-i drept nu unul foarte cunoscut. Tocmai din acest motiv, remunerație lui nu a fost atât de mare.

Cu câți bani pleacă acasă TJ Miles?

Mai exact, pentru fiecare săptămână pe care a rezistat-o în junglă, TJ Miles ar fi primi aproximativ 2.000 de euro, o sumă de două ori mai mică decât cea primită de Cătălin Zmărăndescu de exemplu, care ar fi negociat în jur de 4500 de euro.

Dar pentru toată perioadă pe care a rezistat-o în junglă, un calcul simplu arată că TJ Miles va pleca acasă cu 36.000 de euro, o sumă deloc de neglijat. Desigur după scăderea impozitelor, aceasta se mai diminează.

Războinicii ar fi avut toți același onorariu, cu plus minus, 200 de euro. Aceștia ar fi negociat 1.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o rezistă în show, deci sumele pe care le încasează ei sunt mult mai mici comparativ cu cele ale Faimoșilor.