Suma imensă pe care o cere acum Dani Mocanu ca să cânte la un eveniment. Manelistul are doar 9 clase

12 oct. 2021
Suma imensă pe care o cere acum Dani Mocanu ca să cânte la un eveniment. Manelistul are doar 9 clase

Dani Mocanu are mai multe dosare penale, unele destul de grave, cu acuzații de proxenetism, dar asta nu l-a oprit să-și construiască o carieră de succes în muzică. De altfel, dintre toți maneliștii se poate spune că el a avut cel mai mult succes pe Youtube reușind să adune nu număr impresionant de vizualizări pe fiecare piesă.

Aproape toate melodiile lui au ajuns pe locul 1 în trending Youtube și chiar dacă a făcut o pauză, pentru a se dedica lui Dumnezeu, după cum el a declarat, a revenit tot în forță, iar popularitatea lui continuă să crească.

Dani Mocanu are doar 29 de ani și o avere imensă. El câștigă sume enorme din Youtube, însă acesta este doar mărunțișul. Înainte de pandemie, el accepta să cântă la un eveniment pentru 3000-4000 de euro pe oră, la care se adăugau bani mulți din bacșiș. Putea ajunge și la 10.000 de euro într-o singură seară, pe lângă onorariu.

Dani Mocanu nu mai vrea să cânte pe bani puțini

Acum Dani Mocanu spune că nu mai are de gând să cânte la niciun eveniment, dacă nu este plătit regește. Probabil dublu. Spune că are deja o avere consistentă, așa că nu se va mulțumi cu bani puțini. Preferă să aibă mai mult timp liber, de care să se bucure.

„Am mai mult timp pentru copiii mei, pentru că am început să refuz evenimentele. Nu mi se mai pare OK să merg să cânt pe 3 lei, cum acceptă restul artiștilor. Acceptam și eu înainte, când n-aveam ce trebuie și aveam lipsuri, dar acum, după ce am investit atâția bani în mine și mi-am făcut un nume…”, a declarat Dani Mocanu pentru CanCan.ro.

Dani Mocanu nu vrea să mai cânte pentru doar 3.000 – 4.000 de euro pe oră. I se pare că are o valoare mai mare, așa că cine-l dorește la evenimente trebuie să scoată din buzunare chiar și dublu. Tariful lui a crescut așadar.

Vrea să stea cu familia

”Nu vreau să vorbesc prostii și nu e o laudă, e o realitate și, până la urmă, am muncit pentru banii ăștia, deci îmi permit să refuz asemenea oferte. Prefer să stau lângă copiii mei decât să merg prin străinătate sau pe la evenimente unde toată lumea este beată sau drogată și eu trebuie să stau să-i suport pe toți.

Astfel că prefer să cânt pe bani mai mulți, chiar dacă am evenimente mai puține și să cânt oamenilor care-mi oferă mai mult respect.

Nu e o decizie pe care am luat-o pentru că aș fi avut vreo problemă cu cineva, e luată strict din punct de vedere financiar, dar și pe baza legăturii dintre mine și familia mea.

Copiii mei nu sunt obișnuiți cu bani mulți! Sunt obișnuiți să nu le lipsească nimic, dar nu cu bani foarte mulți. Nu au cerut ceva și nu le-am dat, dar nu vorbim de lucruri foarte scumpe. Nu sunt genul de părinte care le îmbracă de la nu știu ce firme și să dau sute de mii de euro pe haine pentru că mi se pare o prostie și le învăț prost și le stric viitorul.”, a mai spus artistul pentru Cancan.