Suma imensă pe care o încasează Cleopatra Stratan pentru 35 de minute de cântat. Îl bate și pe Jador

24 oct. 2021
Suma imensă pe care o încasează Cleopatra Stratan pentru 35 de minute de cântat. Îl bate și pe Jador
Sursa foto: Instagram

Cleopatra Stratan a trecut de mult de etapa când se făcea remarcată cu hit-ul „Ghiță” și este acum o artistă în toată regula. Talentată și frumoasă ea a strâns o mulțime de fani și este foarte căutată la evenimente și concerte. Dar ce onorariu cere aceasta pentru a-i încânta pe oameni cu melodiile sale?

Artista înregistrează de ceva ani un adevărat succes în România și este tot mai solicitată la concerte renumite. Din această cauză agenda ei este de cele mai multe ori plină, dar mai mult ca sigur și portofelul sau contul bancar.

Probabil sunteți curioși să aflați ce sumă câștigă aceasta pentru o cântare la un eveniment. Trebuie să știți că pentru talentul ei, Cleopatra Stratan ia mai mult decât soțul și tatăl ei la un loc.

Ce sume câștigă la concerte

Se pare că, potrivit declarațiilor unui cunoscut organizator de spectacole, Cleopatra Stratan câștigă suma de aproximativ 5.000 de euro pentru doar 35 de minute de reprezentație artistică. Onorariul este peste cel al lui Jador, care și-a mărit tariful după Survivor și ia acum maxim 5.000 de euro, dar pentru o oră de cântat.

„Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minute. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa „Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un important organizator de spectacole pentru playtech.ro.

Totodată, artista mai încasează bani și din reclame, pe conturile sociale, acestea fiind de ordinul miilor de euro. Căci valul pandemic face ravagii iar multe dintre concerte sunt anulate, artista are numeroase soluții pe listă.