Suma infimă pe care au plătit-o cei de la PRO TV adevăratului patron al cârciumii din Las Fierbinți. Cum arată bărbatul și de ce a fost totuși mulțumit

08 oct. 2021
Suma infimă pe care au plătit-o cei de la PRO TV adevăratului patron al cârciumii din Las Fierbinți. Cum arată bărbatul și de ce a fost totuși mulțumit

Una dintre cele mai urmărite producții din România, serialul Las Fierbinți de la Pro TV a fost filmată în orașul Fierbinți-Târg din județul Ialomița. Cârciuma lui Bobiță din serial chiar există în realitate, iar proprietarul acesteia a fost foarte încântat să apară la televizor. cu toate acestea, el nu prea a fost recompensat cu o sumă prea mare. Ce bani a primita cesta de fapt?

Patronul localului care a devenit deja celebru prin intermediul serialului se numește Cristian Sauciuc și are 52 de ani. Acesta este cunoscut printre localnici sub numele de „Neamțu” pentru că a locuit în tinerețe în Germania. În urmă cu mai mulți ani, acesta a decis să-și deschidă o afacere la Fierbinți, dar nu și-a imaginat vreodată ca va ajunge la televizor.

„Nici prin cap nu mi-a trecut că o să ajung vreodată să văd că se fac seriale în barul meu. Nu este o afacere în sine. L-am deschis aşa, dintr-o ambiţie, să avem şi noi, eu cu soţia, un loc al nostru care să ne fie proprietate”, mărturiseşte bărbatul.

În plus, Neamțu a apărut și în câteva episoade din celebrul serial de la Pro TV, undeva prin primele sezoane. El s-a bucurat că a avut această ocazie și se mândrește cu realizarea sa.

Ce bani a primit acesta de la producătorii serialului

Aflat la marginea satului, pe malul unei bălți, barul își păstrează și acum imaginea pe care a căpătat-o cu ocazia filmărilor. Proprietarul a fost foarte deschis în relația cu producătorii, dar se pare că la început nu a primit cine știe ce sumă de bani pentru a închiria locația.

Potrivit declarațiilor sale ce datează din 2014, acesta a primit o sumă destul de mică pentru a pune la dispoziție locația pentru filmări, dar cel mai probabil aceste sume au crescut pe parcurs ce serialul s-a bucurat de un succes tot mai mare. Chiar și așa, el a fost întotdeauna mulțumit de sumele pe care le primea și s-a înțeles de minune cu toți cei implicați în producția serialului.

„M-am înțeles excelent cu cei de la Pro TV. Sunt niște profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. N-au deranjat pe nimeni aici în sat, iar la mine în bar s-au purtat ca la carte. Între mine și ei n-au existat negocieri așa, standard, ci mi-au dat ei bani cât au vrut, iar eu am fost mulțumit de fiecare dată. Cel mai mult mi-au dat 10 milioane (1.000 RON) pentru un sezon. Și mi-au făcut și reclamă. Au venit la mine clienți din toate colțurile țării să bea o bere în Las Fierbinți”, a mărturisit Cristian Sauciuc.