Sumele imense pe care le-au primit Roxana Nemeș și Gabriela Cristea de la Antena 1 pentru doar 5 minute. Ce au trebuit să facă pentru acești bani

24 sept. 2021
Sumele imense pe care le-au primit Roxana Nemeș și Gabriela Cristea de la Antena 1 pentru doar 5 minute. Ce au trebuit să facă pentru acești bani

Roxana Nemeș s-a căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute cu iubitul său, Călin Hagima. După o perioadă în care aceasta ieșise din prim plan, au început să curgă contractele pentru ea. Mai întâi cei de la Kanal D au invitat-o să participe la Bravo, ai stil! Celebrities, iar apoi la Survivor România, de unde a încasat sume consistente.

A urmat apoi experiența Splash! Vedete la apă. Pentru doar cinci minute, Roxana Nemeș a primit aproximativ 1.000 de euro. Ea a executat o săritură foarte bună de la platforma de 5 metri. Însă este drept că pentru reușita ei a fost nevoie și de antrenamente, deci munca ei a însemnat mai mult decât ce s-a văzut la televizor câteva minute.

Și Gabriela Cristea a fost concurentă în aceeași emisiune. La 46 de ani, ea a vrut să accepte această provocare, dar nu a fost capabilă să o ducă până la capăt. I-a fost teamă, așa că într-un final nu a mai sărit. Toată lume a fost în schimb surprinsă de gabaritul ei. Vedeta s-a prezentat cu multe kilograme în plus, iar în emisiunile sale de la Antena Stars nu s-a văzut acest lucru.

Gabriela Cristea s-a făcut de râs, dar a primit bani mulți pentru asta

Pentru prestația ei, Gabriela Cristea urma să primească 1.400 de euro, dar nu se știe dacă a mai încasat toți banii ținând cont că nu a executat săritura. Practic ea a fost descalificată. Au curs apoi criticile la adresa ei. Mulți s-au întrebat de ce a acceptat această ofertă de la Antena 1, dacă știe că are teamă de apă și de înălțime.

Un contract similar, dar pe o sumă mai mică a avut și soțul ei, Tavi Clonda. Diferența a fost că el chiar și-a luat inima în dinți și a sărit. I-a dedicat numărul soției sale. A spus că astfel a răzbunat-o.

Finala Splash! Vedete la apă a fost câștigată de fotbalistul Cristi Pulhac, căruia nu i-a venit să creadă atunci când a aflat rezultatele. Emisiunea a fost lider de audiență cu toate edițiile, așa că probabil se va filma și anul viitor. Acum Antena 1 promovează intens Asia Express care a început în forță.