Super afacerea în care a investit Culiță Sterp. Câștigă sume uriașe de bani pe lângă cele din muzică

14 nov. 2021
Super afacerea în care a investit Culiță Sterp. Câștigă sume uriașe de bani pe lângă cele din muzică

Culiță Sterp nu câștigă bani doar din concertele pe care le ține, din YouTube sau social media. Influențat de situața actuală, acesta a investit într-o super afacere care îi aduce venituri suplimentare uriașe.

Fostul concurent de la Survivor România a devenit unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere din România. Este urmărit de peste 700.000 de persoane pe rețelele de socializare, ca să nu mai vorbim de brandurile care îl contactează pentru fel de fel de colaborări.

Cu toate astea, Culiță Sterp nu are o pasiune doar pentru muzică. Fostul concurent de la Survivor România a decis să investească la bursă, lucru care s-a dovedit a fi o idee profitabilă, căci veniturile pe care le încasează nu sunt deloc neglijabile.

El își ține la curent fanii constant cu întreaga sa activitate, iar recent i-a anunțat că a ajuns să scoată peste 4.000 de euro din tranzacțiile făcute la bursă.

”Vă pup dragii mei! Eu tocmai ce am ieșit de pe tranzacția de pe euro din grupul nostru. După cum vedeți am extras aici o sumă destul de mare. Sunt peste 4.000 de euro pe care i-am schimbat în lei”, a mărturisit Culiță Sterp în clipul video postat.

Din ce face bani Culiță Sterp

Ca să nu mai vorbim de faptul că la sumele încasate de la bursă mai adăugăm și veniturile pe care artistul le încasează dn promovarea brandurilor cunoscute pe socal media.

De asemenea, fostul concurent de la Survivor România mărturisea la un momendat că are zeci de concerte programate deja care îi mai aduc în conturi mii de euro. Practic, criza nu se simte în buzunarele lui. Managerul său povestea atunci că pentru o singură nuntă din 2021, artistul încasează 5.000 de euro pentru a cânta toată noaptea alături de formația sa.

”Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, mărturisea Raul Zeța, managerul lui Culiță Sterp, pentru Fanatik.ro.

Activitatea artistului este însă de înțeles. În luna iunie, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinți, deci cheltuielile familiei au mai crescut de atunci.