Surpriză anului! Când va pleca Smiley de la PRO TV la Antena 1 și ce rol ar urma să aibă la Asia Express

01 nov. 2021
Surpriză anului! Când va pleca Smiley de la PRO TV la Antena 1 și ce rol ar urma să aibă la Asia Express
Foto: Instagram Smiley

Smiley a devenit una dintre vedetele fanion ale PRO TV și asta pentru că este implicat în cele mai importante proiecte ale postului de ani buni. Este prezentator la Românii au talent, emisiunea de divertisment cu cea mai mare audiență din țară și jurat la SuperStar România. În trecut el a avut același rol la Vocea României.

Gina Pistol colaborează în schimb cu Antena 1 de câțiva ani și a fost prezentatoarea celor mai urmărite emisiuni ale postului, Asia Express și Chefi la Cuțite. Pentru că a intrat în concediu de maternitate, ea a fost înlocuită de Irina Fodor, care se descurcă de minune în postura preluată de la iubita lui Smiley.

Tocmai asta i-a creat o stare negativă Ginei Pistol. Îi este teamă că nu-și va mai primi postul înapoi, mai ales că rivala sa este și mult mai ieftină, iar patronii sunt mereu orientați către profit.

Analizând situația, fanii au venit cu o idee. Să meargă și Smiley la Antena 1 și eventual să formeze un cuplu cu Gina Pistol, fie de prezentatori, fie de concurenți.

Când va participa Smiley la Asia Express

Doar că ipteza este una fanatasmagorică. Întrebt de admiratori când va merge la Asia Express, Smiley a fost destul de categoric. „Probabil niciodată”, a răspuns acesta, lăsând totuși o mică portiță deschisă.

În prezent, Asia Express, sezonul 4 este unul de mare succes. Au mai rămas șase echipe în competiție și deja în presă s-au aflat marii câștigători. Însă există totuși o dilemă. În timp ce o parte din surse susțin că Mihai Petre și soția lui Elwira și-au adjudecat trofeul la final, cealaltă insistă că de fapt Cuza și Emi au câștigat.

Toate echipele sunt foarte motivate să câștige, așa că rămâne de văzut cine se va impune în sezonul 4. Cel de-al treilea a venit cu o surpriză. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, soțul Irinei Fodor au fost cei mai neașteptați, dar și simpatici învingători.