Surpriza anului! Elena Ionescu se căsătorește din nou? Cine este noul iubit al fostei câștigătoare de la Survivor România

10 feb. 2022
Surpriza anului! Elena Ionescu se căsătorește din nou? Cine este noul iubit al fostei câștigătoare de la Survivor România

Elena Ionescu a fost prima câștigătoare a show-ului Survivor România, iar povestea ei de viață a impresionat o lume întreagă. Tânăra de doar 33 de ani s-a despărțit de fostul ei soț, cu un an înainte de a participa la competiție și a fost nevoită să își crească singură băiatul.

Nu știm motivul concret pentru care cei doi s-au separat, cert că show-ul Survivor România i-a schimbat viața complet artistei. fosta solistă a trupei Mandinga și-a  cumpărat un apartament cu patru camere cu banii câștigați la concurs, ba chiar are în plan să își refacă și viața.

Până acum, despre Elena Ionescu s-a scris că ar forma un cuplu cu Emanuel Neagu, ba chiar și cu Iancu Sterp, însă în ciuda gurilor rele, artista continuă să se afișeze singură.

Ultima postare a acesteia însă, a lăsat loc de interpretări. Elena Ionescu a plecat la Paris, chiar înainte de ziua îndrăgostiților, iar fanii s-au gândit că în sfârșit, aceasta își va petrece timpul cu persoana iubită, în condițiile în care, despre capitala Franței se spune că este orașul îndrăgostiților.

Intrigile s-au amplificat în momentul în care Elena Ionescu a postat un filmuleț pe Tik Tok, într-o rochie albă, strălucitoare, care aducea a rochie de mireasă.

Cu toate astea, artista a vrut să lămuească lucrurile și să confirme faptul că este în continuare o femeie singură, care ap lecat în vacanță alături de prietenele ei.

Elena Ionescu vrea să își refacă viața

“Sunt la Paris în vacanță cu niște prietene. Fac un nou videoclip. E foarte frumos aici, e cald, vreme de primăvară. Rochia nu este una de mireasă, dar ar putea fi încadrată la orice categorie. Am făcut și o ședință foto pentru rochii”, a mărturisit Elena Ionescu, pentru Click!.

Cu toate astea, știm foarte bine că Elena Ionescu vrea să din tot sufletul să își refacă viața. Vedeta mărturisea la un moment dat, înainte de sărbătorile de iarnă că și-ar dori un bărbat în viața ei și de asemenea, o familie frumoasă, atât pentru ea cât și pentru fiul ei.

În ciud căsniciei eșuate, câștigătoarea Survivor România speră în continuare că își va găsi sufletul pereche.

”De la Moș Crăciun mi-am dorit să-mi aducă un moș mai tânăr, să-mi acopere și această necesitate, pentru că ar fi singura pe care o mai am. Mi-ar plăcea tare mult să am o familie închegată și frumoasă, atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu.

Dacă nu ne-a reușit din căsnicie, măcar după. Chiar mi-aș dori să-mi refac viața. În rest, nu-mi mai doresc nimic. De când am trăit în junglă, am trecut de partea în care îmi doresc ceva material, prețuiesc alte lucruri decât cele materiale”, dezvăluia solista, pentru Fanatik.ro.