Surpriza anului! Nicoleta Luciu revine în televiziune. Cu ce post a semnat și cine îi va fi partener de emisiune (SURSE)

31 mart. 2022
Surpriza anului! Nicoleta Luciu revine în televiziune. Cu ce post a semnat și cine îi va fi partener de emisiune (SURSE)

La 41 de ani, Nicoleta Luciu continuă să arate foarte bine. După mult timp în care aceasta s-a aflat în prim plan, subit a decis să se retragă la Miercurea Ciucă alături de soțul său, Zsolt Csergo și de cei patru copii ai săi. Din acel moment, ea nu a mai avut niciun proiect de televiziune, deși ofertele au fost multe.

La un moment dat, semnase cu Antena 1 pentru Asia Express și aceasta trebuia să fie revenirea ei în showbiz. Dar din păcate, nu a trecut testul medical și a fost nevoită să renunțe. Sursele ShowBlitz.ro spun că analizele ei nu erau deloc bine la acel moment și era de crezut că ar fi putut face față unei competiții atât de solicitante.

Ea ar fi trebuit să plece în show-ul prezentat de Gina Pistol atunci alături de sora ei, Iuliana Luciu. Dar pe ultima sută de metri a fost înlocuită de Margherita de la Clejani.

Cu ce televiziune ar fi semnat Nicoleta Luciu și pentru ce emisiune

Au urmat apoi zvonuri că ar urma să semneze cu Antena 1 sau chiar cu PRO TV pentru Survivor România. Însă nimic nu s-a concretizat. Ei bine, acum jurnaliștii Click! susțin că Nicoleta Luciu se pregătește să accepte oferta Prima TV de a prezenta o emisiune despre nunți, așa cum există la Kanal D.

Partner ar urma să-i fie Cove, care mai are un proiect la Prima Tv. El prezintă Flash Monden alături de Diana Bart. În anul 2015, Nicoleta Luciu a mai fost protagonista unei astfel de producții, doar că atunci îl avea alături pe actorul Denis Ștefan.

Rămâne de văzut dacă frumoasa vedetă va începe filmările sau se va retrage din proiect din nou pe ultima sută de metri.