Surpriză de proporții! Jador a semnat din nou cu Kanal D! Pentru ce emisiune: nu avea voie să spună

22 mai 2021
Surpriză de proporții! Jador a semnat din nou cu Kanal D! Pentru ce emisiune: nu avea voie să spună
Jador

Jador a făcut senație la Survivor România și toată lumea îl vedea drept mare câștigător al competiției. O accidentare la genunchi l-a trimis, însă acasă. Deși a încercat să revină pe traseu, manelistul și-a agravat și mai mult situația și a reușit să-și rupă meniscul, astfel că producătorii show-ului Kanal D nu au mai avut ce să facă.

Și pentru că este o perioadă în care toată lumea își lansează podcasturi, nici Jador nu putea face excepție. Și a vorbit fără limite, așa cum și-a obișnuit și cucerit publicul. El a făcut o seri de dezvăluri pe care în mod normal trebuia să le țină pentru el. Totul s-a întâmplat în primul episod al podcastului său, în dialog cu Roxana Ghiță, fostă Războinică la Survivor România.

Cum a ajuns Jador la Survivor România

„Să îți zic sincer, mă suna menagerul meu și spune: vrei să te duci la Survivor? Și i-am zis: Nuuu! Ce să caut eu acolo? Hai, bă, că uite, ei îți dau atâția bani. Și zic: nu, nu mă duc nici dacă îmi dau dublu. Și mi-a zis: uite, e un proiect tare, noi nu avem cântări, e pandemie, du-te dacă vrei, decizia e la tine. M-am gândit și am zis, hai să mă duc, și așa nu sunt cântări, ce fac acasă. Și m-am dus acolo (n.red. la interviu), și l-am văzut pe Cosmin al meu, când am văzut cum aleargă, am zis că nu mai vreau”, a dezvăluit Jador.

Iar Jador nu s-a oprit aici cu mărturisirile, mai ales că în fața lui se afla Roxana Ghiță. Tânăra a fost una dintre cele mai populare concurente din echipa Războinicilor și chiar s-a spus că ar fi avut o relație cu renumitul manelist. Și că acesta ar fi fost motivul pentru care Georgiana, cea care spune Jador că este iubirea vieții lui, nu a vrut să-i mai răspundă la telefon.

Jador a dat detalii confidențiale din discuțiile cu Kanal D

Jador a dezvăluit publicului și o seri de detalii confidențiale, mai exact că producătorii Kanal D i-au propus să fie parte a juriului Survivor România pentru ediția viitoare. În mod normal, informațiile de acest tip trebuie ținute secrete, iar anunțurile legate de ceea ce se întâmplă cu emisiunea să vină de la Kanal D.

”Mie mi s-a spus, când o să se facă casting anul viitor, eu să fiu în juriu. Nu stiu dacă aveam voie să zic informația asta, dar nu mă interesează. Și pe care o să îl aud că o să zică treba asta (n. red. că Survivor este o experiență unică) nu o să îl iau. Vreau să îmi zici ceva, să fii deosebit față de restul”, a mai spus Jador în podcastul cu Roxana Ghiță, care susține că acum are un alt iubit.