Surpriză imensă! Cine a fost iubita lui Francesco Paglieri de la Asia Express? De cât timp s-a despărțit de ea fiul Patriziei Paglieri

13 nov. 2021
Surpriză imensă! Cine a fost iubita lui Francesco Paglieri de la Asia Express? De cât timp s-a despărțit de ea fiul Patriziei Paglieri
Sursa foto: Instagram

Patrizia și Francesco Paglieri sunt una dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express. Cei doi se înțeleg de minune, ca să nu mai vorbim de faptul că la fie provocare se susțin reciproc și reușesc să meargă mai departe.

Patrizia Paglieri se mândrește cu Francesco, fiul ei. Tânărul este proaspăt absolvent de ASE și de asemenea este și primul din familie cu studii superioare. Mama sa a fost studentă însă din cauza priorităților de atunci și-a abandonat facultatea.

Dacă pe plan profesional concurentul de la Asia Express o duce bine, nu la fel este și pe plan amoros. Francesco Paglieri a avut până acum doar două relații serioase cu două tinere, iar pe una dintre ele i-a și prezentat-o și mamei sale.

În urmă cu câțiva ani, Francesco a avut o relație cu Ștefania, o colegă de clasă. Deși i-a prezentat-o și Patriziei Paglieri, lucrurile dintre ei nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit, motiv pentru care s-au despărțit.

A luat o pauză, apoi concurentul de la Asia Express a început o nouă relație, cu o tânără pe nume Andra. Cei doi s-au cunoscut în liceu, și la fel ca și în cazul Ștefaniei, după ceva timp, nu s-au mai înțeles și au pornit pe drumuri separate.

Relație secretă la Asia Express?

Dacă vă întrebați de cât timp este singur Francesco, ei bine, a trecut un an și jumătate de la ultima relație pe care concurentul de la Asia Express a avut-o.

Astfel, de când a ajuns la Asia Express, fanii au intrat la bănuieli în legătură cu o relație super secretă din cadrul emisiunii. Zvonurile au apărut de când Francesco Paglieri și Maria Speranța au trebuit să formeze o echipă.

Mulți s-au întrebat dacă după încheierea filmărilor cei doi au decis să formeze un cuplu, însă Francesco povestește că într-adevăr, a ieșit cu Maria Speranța după emisiune, dar nu la o întâlnire, ci la o întrevedere amicală. Ba mai mult de atât, concurentul de la Asia Express mai mărturisea că tânăra avea deja prieten, chiar dacă nu se înțelegea prea bine cu el.

”Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa.”, a spus Francesco pentru Fanatik.ro.