Surpriză imensă! Cine este sora celebră a lui Mihai Petre de la Asia Express! Puțini știu că cei doi sunt rude

27 oct. 2021
Surpriză imensă! Cine este sora celebră a lui Mihai Petre de la Asia Express! Puțini știu că cei doi sunt rude

Concurentul de la „Asia Express” nu prea vorbește despre familia sa, așa că nu multă lume știe că acesta mai are o soră. Aceasta este cu 9 ani mai mică decât el, iar împreună au aceeași pasiune, dansul.

Mihai Petre, concurentul de la Antena 1 din cadrul show-ului „Asia Express” are o soră, iar relația frate-soră dintre cei doi este una foarte bună, mai ales că-i unește pasiunea lor comună, dansul. De altfel, vedeta a fost mereu o sursă de inspirație și un model pentru sora sa, Alina. Aceasta este multiplă campioană la dans sportiv, dar și profesoară de dans.

Alina Campigotto, sora lui Mihai Petre. Sursa foto: Instagram

Fratele ei a fost mereu un exemplu

Alina Campigotto a renunțat la numele de familie atunci când s-a căsătorit în vara anului 2019 cu partenerul ei de viață, Paolo. Ea a preferat să se afirme pe scena de dans unde a câștigat de-a lungul carierei numeroase medalii. Primele lecții de dans le-a început de o vârstă fragedă de doar 3 ani. De asemenea, împreună cu soțul ei participă la numeroase competiții, multe dintre acestea câștigându-le.

„Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el şi nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri şi situaţii din viaţă în general. Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun: îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult şi părerea lui.

Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui, nu am de ce, eu sunt o persoană care munceşte, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai. După cum bine ştii, sunt foarte puţine persoane care ştiu că Mihai Petre are o soră, iar când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie şi mândrie”, declara Alina Campigotto, potrivit csid.ro.