Surpriză imensă! Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite? Tot ea ar urma să prezinte și Asia Express

04 mai 2021
Surpriză imensă! Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite? Tot ea ar urma să prezinte și Asia Express
Smiley și Gina Pistol, la plimbare cu micuța Josephine. Foto: Facebook

Surpriză mare la Antena 1. Gina Pistol, proaspătă mămică, urmează să ia o pauză de televiziune, se pare că aproximativ un an. Sau cel puțin așa arată planurile în momentul de față, potrivit surselor ShowBlitz.ro. Vedetea vrea să fie alături de micuța Josephine încă de la primii pași și nu este dispusă momentan să-și locul unei bone.

Gina Pistol este foarte fericită că a putut avea un copil la 40 de ani, mai ales că medicii îi spuseseră că aceasta nu va putea rămâne însărcinată. Când a aflat că așteaptă un copil a fost cel mai frumos moment din viața ei. Smiley a fost și el extrem de încântat și din momentul în care a aflat că va deveni tată nu s-a mai dezlipit de iubita lui.

Cine o va înlocui pe Gina Pistol ca prezentatoare Chefi la Cuțite

Pentru că Gina Pistol va lipsi de la Antena 1 pe o perioadă neștiută, producătorii i-au căutat înlocuitoare atât pentru show-ul culinar, Chefi la Cuțite, cât și pentru Asia Express. Au fost multe nume luate în calcul, dar sursele noastre, dublate de cele ale jurnaliștilor de la Fanatik, spun că Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor ar fi aleasa.

Irina Fodor este soția lui Răzvan Fodor

Este deja o certitudine că va prezenta Chefi la Cuțite, alături de Speak, însă pentru Asia Express încă se mai poartă discuții. Acolo lupta este strânsă, iar un nume luat în calcul este și cel al soțului său, care a câștigat ultima ediție alături de Sorin Bontea.

Ce experiență tv mai are Irina Fodor

Aceasta a mai fost co-prezentator la Ninja Warrior la Pro Tv și co-prezentator Vocea României și s-a descurcat foarte bine. În plus ea a mai lucrat ca reporter în echipa lui Cătălin Măruță, dar și în cea de la Acasă Tv, atunci când exista acest post în trustul Pro.

Irina Fodor are 32 de ani și este alături de Răzvan Fodor (45 de ani) încă de când era studentă. Ea a născut-o pe fetița lor când avea doar 22 de ani și și-a sacrificat o bună perioadă de timp cariera pentru a putea fi alături de fiica ei.

Acum viața pare să o răsplătească și i-a oferit înapoi ceea ce-i lipsea.