Surpriză uriașă! Cu cine vrea să se căsătorească celebrul Cătălin Botezatu? Ea este femeia pentru care ar face orice acum

18 nov. 2021
Surpriză uriașă! Cu cine vrea să se căsătorească celebrul Cătălin Botezatu? Ea este femeia pentru care ar face orice acum

Cătălin Botezatu are 54 de ani și este încă unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Și-a dedicat întreaga viață carierei sale, drept urmare acum culege roadele, însă alături de el încă nu există o femeie care să îl completeze.

Despre relațiile lui Cătălin Botezatu s-a tot scris prin presa mondenă din România. Până să se dezvolte pe toate planurile, celebrul disigner a avut relații cu Dana Ospitariu, Bianca Brad, Vanda Vlasov, Tania Budi și Bianca Drăgușanu, iar astea sunt doar o parte din numele femeilor cunoscute care au reușit să îl cucerească.

Pe de altă parte, niciuna dintre ele nu a reușit esențialul și anume, să ducă relația până în punctul căsniciei. Recent, disignerul a mărturisit că într-adevăr, a decis să își canalizeze atenția pentru a face performanță în domeniul modei, dar și al afacerilor și al televiziunii și iată că a și reușit asta.

În anii săi de activitate a reprezentat România prin modă în cele mai mari orașe ale lumii, ba char prezentările sale s-au deosebit prin originalitate, autenticitate și un haute-couture aparte care i-au garantat succesul.

Femeia cu care se va căsători Cătălin Botezatu

Având în vedere calitățile sale, dar și succesul dobândit de-a lungul anilor, Cătălin Botezatu recunoaște că este un om selectiv. Deși se îndoiește că se va căsători vreodată, disignerul încă speră că va găsi acea femeie frumoasă, inteligentă, cu un simț al umorului dezvoltat, dar și cu un spirit aventurier pentru a putea călători împreună.

”N-o să fiu ipocrit. Toată viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în cand” , a mărturisit Cătălin Botezatu.

Și nu este prima oară când disignerul spune că nu este adepătul căsniciei. Într-un alt intervu acordat, acesta nu se arăta prea încântat de întemeierea unei familii, sau cel puțin nu până nu va găsi femeia perfectă pentru el.

”Nu sunt adeptul căsătoriei și chiar nu mai e cazul. Dar dacă e să o găsesc, e ok. Dacă nu, iar e ok”, povestea el.