Survivor România i-a distrus viața Elenei Marin. Faimoasa trăiește un coșmar acum. Ce le cere celor de la Kanal D acum

27 sept. 2021
Survivor România i-a distrus viața Elenei Marin. Faimoasa trăiește un coșmar acum. Ce le cere celor de la Kanal D acum
Elena Marin la Survivor România

Elena Marin a rezistat timp de șase luni în Republica Dominicană și a fost una dintre principalele favorite la marele trofeu Survivor România. Aceasta a fost, însă eliminată cu puțin timp înainte de finală, iar visul ei de a deveni marea câștigătoarea s-a spulberat. Zanni a fost desemnat de public învingător la final.

Elena Marin nu era foarte cunoscută înainte de a face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România, deși era dansatoarea Andreei Bălan de mai bine de zece ani. În plus, ea avusese și un post de asistentă la Antena Stars, în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar. Doar că a fost restructurat acel post.

Elena Marin a mai avut și roluri minore în câteva seriale de pe Antena 1, dar visul ei de a deveni vedetă nu s-a împlinit. Survivor România reprezenta marea ei șansă, dar acum aceasta spune că emisiunea i-a distrus practic viața. A rămas cu probleme mari la genunchi, iar acum nu mai poate dansa deloc.

Elena Marin a rămas fără nimic

„Nu mă pot întoarce la dans, nici măcar nu pot merge pe tocuri. Am probleme la ambii genunchi si la gleznă. Am fost la patru medici. Doi mi-au spus că am nevoie de operație imediat, iar ceilalți doi au mers pe partea de fizioterapie, dar nu au garantat. Nimeni nu mi-a dat nicio șansă de 100% ca voi fi ok cu fizioterapia. Acum mă întreb dacă să fac fizioterapie și să pierd o lună-două, iar apoi să ajung la operație? (…) Încerc să mă gândesc la mine și să iau cea mai bună decizie.”, a declarat Elena Marin, la Ștafeta Mixtă de pe Youtube Kanal D.

Faimoasa spune că înainte de Survivor România avea practic 5 joburi, iar acum a rămas practic fără nimic. Dezvăluirile ei au fost făcute chiar la postul care a difuzat reality show-ul. Probabil aceasta se aștepta ca turcii de la Kanal D să-i ofere un job, așa cum s-a întâmplat în cazul colegelor sale de echipă, Irisha sau al Majdei, care între timp s-a mutat la Pro2. Însă momentan Elena Marina este liberă de contract.

„Nu mă pot întoarce la dans, nici măcar nu pot merge pe tocuri. Am probleme la ambii genunchi si la gleznă. Am fost la patru medici. Doi mi-au spus că am nevoie de operație imediat, iar ceilalți doi au mers pe partea de fizioterapie, dar nu au garantat. Nimeni nu mi-a dat nicio șansă de 100% ca voi fi ok cu fizioterapia. Acum mă întreb dacă să fac fizioterapie și să pierd o lună-două, iar apoi să ajung la operație? (…) Încerc să mă gândesc la mine și să iau cea mai bună decizie.”, a mai spus dansatoarea, la Ștafeta Mixtă.