Țara care va câștiga Eurovision 2021. Pe cine mizează Mihai Trăistariu, după ce Roxen a fost eliminată în semifinale

22 mai 2021
Țara care va câștiga Eurovision 2021. Pe cine mizează Mihai Trăistariu, după ce Roxen a fost eliminată în semifinale

Au curs multe lacrimi după ce Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a fost eliminată din competiție încă din semifinale. A fost al treilea an consecutiv pentru țara noastră în care nu a ajuns în etapa finală, în ciuda bugetului considerabil alocat. Selecția din acest an a fost diferită. Casa de discuri Global Records a ales o voce și pentru ea s-au compus mai multe melodii.

Cum anul trecut nu s-a ținut competiția, acum s-a mers pe același model. Adică a rămas Roxen să reprezinte România și i s-a compus o altă piesă. Doar că tânăra de 21 de ani a avut o prestație foarte slabă. A falsat, nu a avut un show impresionant, iar notele primite de la celelate țări au arătat din plin acest lucru.

Roxen, eliminată încă din semifinale deși două țări i-au dat punctaj maxim

Cu toate acestea, Spania și Republica Moldova i-au acordat punctaj maxim. Însă nu a fost suficient. Anul acesta toate țările au venit cu concurenți puternici și lupta a fost una crâncenă. Cea mai bună prestație pentru România rămâne locul 3 obținut de Luminița Anghel și System în anul 2005 și Ovi și Paula Selling în 2010.

Mihai Trăistariu deține recordul la puncte. El s-a clasat pe locul 4 în 2006 la Atena cu piesa Tornero, dar mulți l-au văzut chiar câștigător și au considerat că a fost depunctat pe nedrept. De altfel, artistul a rămas o voce importantă și astăzi când vine vorba de Eurovision.

Cine va câștiga Eurovision 2021 în viziunea lui Mihai Trăistariu

El a făcut și un pronostic. A spus cine crede că este țara care va câștiga anul acesta: o mare supriză.

„Eurovision. Aseara. Semifinala a II-a. Părerea mea.

– văd și simt multă bucurie în sală. Ar trebui să luăm exemplu pentru selecțiile noastre naționale.

– concursul din acest an mi se pare CEL MAI GREU din câte am văzut eu până acum! Și am văzut toate edițiile din 1998 încoace…

Piese – una și una, artiști – unul și unul …

Totuși, Semifinala I a fost puțin mai Wooow.

Mihai Trăistariu a participat de multe ori la selecția Eurovision

– țările care și-au ales soliști fără voce… au făcut până la urmă ca lucrurile să sune brici: backing-ul lor vocal cântă toată piesa iar artistul/artista e cu… ” hai să v-aud”, ” gălăgie ” etc. Așa se „rezolvă” un LIVE când nu-l poți duce singur la capăt.

Aviz amatorilor … Singura problemă la acest Eurovision e că unii din backing au cântat atât de bine încât au făcut de rușine solistul de pe scenă. Totuși… nici asta nu contează

– la finalul piesei, pachetul a sunat perfect.

– grecoaica concurează lejer pentru Miss Eurovision.

La fel și cele 3 sârboaice = un fel de Beyonce la puterea a III-a …

– au fost toate genurile muzicale pe scenă. Iar asta e fabulos.

– mi-a plăcut enorm că cei 3.500 de oameni din public stau lipiți unii de alții … fără nicio „DISTANȚARE SOCIALĂ”. Lumea și-a revenit la normal. Era și timpul!

– cea mai bună voce din Semifinala a II-a e Albania. N-am agreat în trecut cântatul în limba țării respective. Iată, însă, că acum mi s-a părut fain. Am auzit toate limbile posibile și imposibile.

– aștept acel mult vehiculat MONDOVISION. Când o să apară China, Coreea în concurs … o să ștergeți cu buretele tot ce credeați că înseamnă un show pe scenă.

Preferatele mele din Semifinala a II-a au fost : ELVEȚIA, FINLANDA, ALBANIA, PORTUGALIA, SERBIA.

Sâmbătă … să câștige cel mai bun!

P.S: Personal, cred că FRANȚA câștigă Finala Mare! Pe de-o parte mă enervează vibrato-ul căpresc din glasul ei. Eu îl dau chiar exemplu negativ elevilor mei…. însă, cumva, la ea are un farmec.”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.