Tatăl lui Florin Ristei a URLAT la Naomi Hedman când a văzut-o la el la masă. Cum a reacționat iubita artistului și ce s-a întâmplat apoi

17 nov. 2021
Tatăl lui Florin Ristei a URLAT la Naomi Hedman când a văzut-o la el la masă. Cum a reacționat iubita artistului și ce s-a întâmplat apoi

Florin Ristei și Naomi Hedman formează deja un cuplu solid și sunt foarte iubiți de fani. Top modelul britanic s-a mutat deja în România și locuiește împreună că partanerul său de viață, care-i va deveni soț în viitorul apropiat. Cei doi au recunoscut că s-au logodit și că sunt mai fericiți ca niciodată.

Pe lângă postul de jurat la X-Factor, Florin Ristei mai are un contract cu Antena 1 pentru emisiunea Neața. Acesta apare zilnic alături de Răzvan și Dani, iar prezența lui nu trece neremarcată.

Un dialog savuros între el și Dani Oțil a atras atenția în această dimineață. Matinalul a povestit că nu Florin Ristei a apărut primul pe coperțile tabloidelor cu o iubită de culoare, ci el.

„Eu am avut a treia coperta in Ciao cu o tânără de culoare. Am fost înaintea ta, Ristei. Suntem la un restaurant pe Decebal, eram atât de funny încât îi citeam meniul si ea râdea în hohote, așa de bine știam engleza. S-a și umflat un pic știrea si, ce era interesant, au zis ca am avut o relație de 4-5 ani si atunci ea s-a întors pentru disclosure (n.red. eng. divulgare). Și mama… m-a întrebat după…”, a povestit Dani Oțil.

De ce a URLAT tatăl lui Florin Ristei la iubita acestuia, Naomi Hedman

Totul s-a întâmplat înainte că el să o cunoască pe Gabriela Prisăcariu, cea care i-a devenit soție în acest an și care i-a dăruit și un copil. Prezentatorul a mai relatat o întâmplare amuzantă din Brazilia.

„Am fost în Brazilia și nu prea mi-a plăcut, taximetriștii acolo sunt ca la noi. Că de ce am bagajul ăsta mare. I-am zis: turist. Plus că vreau să fac un studiu și să îi arăt Gabrielei ca dacă vorbești românește și tare, ca-n Ardeal, acolo poți să te faci înțeles”, a spus Dani Oțil.

Reacția lui Florin Ristei a fost promptă și amuzantă. El a povestit că weekendul trecut a mers la masă la părinții săi, împreună cu iubita lui Naomi, iar tatăl său a urlat din toți plămânii pentru ca ea să-l înțeleagă. În realitate bărbatul care nu știe limba engleză avea impresia că dacă vorbește tare în limba română, Naomi va înțelege ceva.

„Așa cum a făcut tata cu Naomi. Am fost duminica la masă cu ea (n.red. la părinții săi). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat (n.red. la ea): Îți place aici? Mai vrei să vii aici?”, a spus amuzat Florin Ristei.