Tatăl lui Teo Trandafir vine cu acuzații grave la adresa fiicei sale! Ce i-ar fi făcut vedeta Kanal D în urmă cu câțiva ani

23 oct. 2021
Tatăl lui Teo Trandafir vine cu acuzații grave la adresa fiicei sale! Ce i-ar fi făcut vedeta Kanal D în urmă cu câțiva ani
Sursa foto: Instagram

Teo Trandafir și tatăl ei, Ion Uță, nu se află într-o relație tocmai bună în ultimii ani. Cei doi se acuză reciproc și își vorbesc doar rar la telefon. Chiar dacă există uneori tendințe de împăcare, lucrurile nu par să meargă pe făgașul normal. Tatăl vedetei TV a vorbit acum despre acest subiect și a explicat de unde a pornit de fapt totul.

Ion Uță a mărturisit că vorbește cu fiica sa doar rareori la telefon, iar atunci fac doar mici schimburi de amabilități. În prezent, bărbatul se confruntă cu anumite probleme de sănătate și chiar dacă Teo Trandafir s-a oferit să-l ajute, el a refuzat-o, nereușind să treacă peste momentul când nu a fost invitat la nunta vedetei TV.

„Pe Teo Trandafir o las în pace și încerc să n-o deranjez deloc. Ea mă mai sună și îmi spune: „Cheamă-mă și vin!”. Dar eu îi zic: „Nu poți face nimic, vezi-ți de treaba ta!”. Eu și Teo ne vedem rar, relația e strânsă, dar la modul „Eu te las în pace, ca să-ți vezi de viață”.

Dacă ea e bine și eu sunt bine. Nu ne-am mai văzut de mult timp, Teo nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. Nu prea o sun, nu am această dorință. Nu e vorba că avem o relație rece, e vorba despre respect, despre lucruri din trecut. Acum sunt un muribund. Stau în casă, sunt al dracului de cumințel. Mai facem haz de necaz, nu vedeți ce vremuri grele trăim?”, a declarat Ion Uță, potrivit playtech.ro.

De unde a pornit cearta între cei doi

Neînțelegerile dintre cei doi sunt vechi și au pornit tocmai din 2011, atunci când Teo Trandafir a fost internată la spital de urgență cu pancreatită, tatăl ei nu a vizitat-o deloc. Pe de altă parte, el a mers la televiziuni și vorbea despre familie sa prin emisiuni. Vedeta Tv nu l-a putut ierta pentru asta și la nunta sa cu Constantin Iosef nu l-a invitat pe Ion Uță. În replică, tatăl lui Teo nu a invitat-o la cununia sa civilă cu cea de-a doua soție.

„Fata mea rămâne tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, sau aprobarea ei. Fata mea s-a dovedit făţarnică. Dacă m-aş fi dus la nuntă, cu siguranţă m-ar fi dat afară. Nu-mi mai e frică. Mai mult mi-e jenă de jena ei. Mai mult de frica ei, decât de a mea. Există două motive pentru care nu m-am dus la nuntă. Nu am fost chemat.

Teo s-a supărat că am dat din casă. Am fost acuzat de ea că am trădat secrete de familie. Ea este o fată superbă, deasupra tuturor. Am avut numai cuvinte de laudă pentru ea. Nu am dezvăluit niciun secret așa cum mă acuză ea”, spunea Ion Uță.