Tavi Clonda a înșelat-o pe Gabriela Cristea? S-a aflat tot adevărul. Dezvăluiri care au luat pe toată lumea prin surprindere

17 mai 2022
Tavi Clonda a înșelat-o pe Gabriela Cristea? S-a aflat tot adevărul. Dezvăluiri care au luat pe toată lumea prin surprindere
Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă, însă asta nu înseamnă că și în interior lucrurile merg așa de bine precum se văd în afară. Puțini s-ar fi așteptat la așa ceva din partea artistului. 

În momentul în care au devenit și părinți pentru prima oară, Tavi Clonda se temea de ce este mai rău, însă de abia acum și-a făcut curaj să spună totul. Chiar el a dezvăluit că au fost momente în care spera să nu devină infidel, însă Gabi Cristea a avu grijă de tot.

Vedeta cunoaște cazuri în care mamele și-au concentrat întreaga atenție asupra copiilor și a sperat întotdeauna că Gabriela Cristea nu va face același lucru. Tocmai din acest motiv, chiar înainte să nască el a avertizat-o.

”Știu multe cazuri în care după ce au făcut copii, mamele și-au neglijat soții. I-am spus: „Să nu faci tu greșeala aceasta!”. Multe au făcut micuți și pe soți i-au dat la o parte, iar ei și-au pierdut răbdarea și au plecat în altă parte sau au decis să se apuce de prostii”, a mărturisit Tavi Clonda.

A înșelat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea?

El este conștient și de faptul că bărbatul are rolul lui într-o familie și de asemenea, trebuie să își sprijine soția într-o situație atât de delicată. Pe de altă parte în final, el este mulțumit de modul în care au evoluat lucrurile între el și Gabriela Cristea, semn că între cei doi nu există lipsă de atenție, deci nu sunt șanse ca Tavi Clonda să îi fie vreodată infidel partenerei sale de viață.

”Acest lucru nu înseamnă că bărbatul nu trebuie să fie lângă femeie. El trebuie să fie alături de ea când naște, ținând cont că este confuză, intervin problemele hormonale. Nouă ne-a ieșit, sperăm să fie totul bine și pe viitor, deși nu ar avea de ce să nu fie”, a mai declarat Tavi Clonda, pentru ego.ro.