Tavi Clonda are un job nou! Gabriela Cristea este în al nouălea cer. Este foarte mândră de soțul ei

08 oct. 2021
Tavi Clonda are un job nou! Gabriela Cristea este în al nouălea cer. Este foarte mândră de soțul ei

După o perioadă destul de lungă în care Tavi Clonda a fost liber de contract și nici nu a avut cântări pentru a-și putea rotunji veniturile, acesta își vede în sfârșit un vis din copilărie împlinit. Gabriela Cristea îl susțin în tot ceea ce face și este foarte mândră că soțul său are în sfârșit un job.

Tavi Clonda a primit un rol într-un serial românesc, care va fi difuzat în curând la unul din posturile de televiziune. Acesta nu a dat detalii, însă a ținut să precizeze că este foarte încântat de ceea ce trăiește în această perioadă. Iată că la 42 de ani a reușit să-și împlinească o dorință pe care o avea de mic.

„Deja joc în al doilea episod într-un serial și mă bucur. Va apărea în curând pe micile ecrane. E un vis de mic. Făceam filme de scurtmetraj, în care scriam și regia, și scenariul. Eram și personajul rău și personajul bun și mai și cântam. Acum e un vis împlinit să primesc câteva roluri”, a spus Tavi Clonda, la un post de televiziune.

Cum îl ajută Gabriela Cristea pe Tavi Clonda

Gabriela Cristea este în al nouălea cer de când soțul ei a primit acest rol. Mai mult decât atât, ea îi este alături și îl ajută să-și învețe replicile. Cei doi se completează foarte bine și sunt împreună de aproape zece ani. În anul 2019 s-au și cununat religios după mulți ani de relație. Am împreună două fiice.

„Repet acasă, chiar cu Gabriela. Îi zic: Hai, iubire, îmi citești și mie rolul ăsta de fată, că n-are cine să mi-l citească”, a mai spus artistul.