Tavi Clonda o umilește la maxim pe Oana Zăvoranu! Replică de milioane a soțului Gabrielei Cristeav

12 feb. 2022
Tavi Clonda o umilește la maxim pe Oana Zăvoranu! Replică de milioane a soțului Gabrielei Cristeav
Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu nu stă prea mult pe gânduri atunci când are ceva de spus și același lucru s-a întâmplat și în cazul Gabrielei Cristea. După ce Oana Zăvoranu a avut o reacție fără precedent la adresa soției lui, Tavi Clonda a reacționat imediat.

Tavi Clonda a postat pe Instagram mai multe fotografii de la un restaurant unde a mâncat alături de Gabriela Cristea atunci când au mers în vacanță.

Atunci când a văzut aceste imagini, Oana Zăvoranu a reacționat imediat și a lăsat un comentariu extrem de dur la adresa celor doi, în care spune ”Nehaliții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”.

Soțul prezentatoarei TV a decis să ignore complet răutățile Oanei Zăvoranu, așa că nu i-a răspuns deloc la mesaj. În plus, Tavi Clonda a declarat pentru playtech.ro că niciunul dintre ei nu are nimic în comun cu bruneta.

Oana Zăvoranu le-a pus gând rău influencerițelor din România

Oana Zăvoranu are planuri mai în ceea ce privește influencerițele din țara noastră. Bruneta vrea ca toate acestea care fac reclamă în mediul online, fără a atenționa că este reclamă, să dispară din acest domeniu. Drept urmare, vedeta nu a pierdut până acum niciun proces cu ele.

„Nu mă voi opri niciodată din a arăta adevărul. Şi niciodată nu am să mint. Nici măcar un cuvânt din ceea ce spun sau scriu nu este minciună, nu aș face niciodată așa ceva. Adevărul nu înseamnă defăimare. Adevărul și autencititatea vor câştiga întotdeauna, Mulţi vor banii mei, dar nu se poate”, a spus Oana Zăvoranu, la un moment dat, pentru sursa anterior citată.