Tavi Clonda s-a despărțit de Gabriela Cristea? Cu cine a fost surprins artistul la Cinema City în Afi Cotroceni. Era mai fericit ca niciodată (EXCLUSIV)

10 mart. 2022
Tavi Clonda s-a despărțit de Gabriela Cristea? Cu cine a fost surprins artistul la Cinema City în Afi Cotroceni. Era mai fericit ca niciodată (EXCLUSIV)

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile Kanal D. Ea era prezentatoarea unui show de dating, iar el cânta în band-ul emisiunii. Iar de aici a mai fost doar un pas până la o frumoasă poveste de iubire.

Deși nu mulți au fost cei care au dat vreo șansă relației lor, iată că astăzi Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți și au împreună două fetițe superbe, de care ambii sunt foarte atașați. Iar asta a fost vizibil și miecuri seara, când artistul și-a făcut apariția la mall de mână cu Iris și Victoria.

Zâmbitor și pus pe glume, Tavi Clonda și-a adus fetițele la avanpremiera celei mai noi animații marca Disney Pixar, Turning Red (Roșu Aprins), care a avut loc la Cinema City în Afi Cotroceni. La evenimentul organizat de fetele de la Ran Communication au venit mai multe vedete împreună cu copiii lor printre care și Amalia Enache cu fetița ei, dar și jurnaliștii Eli Roman și Stelian Negrea împreună cu toți cei trei micuți.

Ce s-a întâmplat cu Gabriela Cristea?

Tavi Clonda a venit fără Gabriela Cristea, care se afla în acel moment la muncă. Aceasta are o emisiune zilnică pe Antena Stars și nu avea cum să lipsească. Însă în mod cert și-a dorit ca micuțele sale să se distreze la cinema, chiar dacă ea nu le-a putut însoți.

Tavi Clonda împreună cu Iris și Victoria

Tavi Clonda a avut mare grijă de Iris și Victoria, care l-au ținut de mână tot timpul. Au mers împreună, au luat popcorn și apoi s-au bucurat de povestea inspirațională a simpaticei Mei Lee.

„Din 10 martie vino #lacinema să o cunoști pe Mei Lee, o tânără puțin ciudată și cu un dar special moștenit de la familia ei. 100 de minute de distracție, provocări, aventuri și emoții alături de o adolescentă specială”, este îndemnul fetelor de la Ran Communication.

Și într-adevăr animația este una excepțională, la care pot merge să se bucure și adulții care nu au copii. Cu siguranță nu se vor plictisi și vor pleca la final cu zâmbetul pe buze.