Tavi Clonda se desparte de Gabriela Cristea? Artistul a vrut să se știe de la el. Explicația cu care a uluit pe toată lumea

19 oct. 2022
Tavi Clonda se desparte de Gabriela Cristea? Artistul a vrut să se știe de la el. Explicația cu care a uluit pe toată lumea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. De când au devenit părinți însă, relația lor a întâmpinat ceva dificultăți.

Chiar artistul recunoaște că el și Gabriela Cristea ajung să se certe nu de puține ori. Amândoi își pierd răbdarea, sunt obosiți, iar lipsa comunicării își spune cuvântul.

Pe de altă parte, până acum, spune Tavi Clonda, cei doi ”nu au sărit calul”, însă sunt conștienți că le-ar prinde bine și o mână de ajutor.

”Nu des dar ne mai certăm și cu siguranță doar atunci când nu mai avem răbdare și siuntem obosiți, uneori
nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondanim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine dacă ar mai fi un copil chiar af fi greu și ne-am mai trebui ajutor”, a mărturisit artistul pentru ciao.ro.

Motivul pentru care se ceartă? Lipsa timpului în doi. Tavi Clonda spune că îi reproșează destul de des soției sale faptul că cei doi au cam uitat ce înseamnă timp împreună.

Cei doi copii le ocupă mai tot timpul, iar organizarea este una extrem de dificilă, spune artistul. Pe de altă parte, cei doi reușesc să găsească un oarecare echilibru, chiar dacă nu e unul perfect.

Ce îi reproșează Tavi Clonda soției sale, Gabriela Cristea

”Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri.

Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus”, a mai dezvăluit Tavi Clonda.

Și nu e prima oară când artistul spune că sunt lucruri în relația cu Gabriela Cristea care scârțâie. Vor ajunge cei doi în final la despărțire? Nu știm, dar astfel de dezvăluiri au devenit destul de dese.