Teo Trandafir a spus adevărul! Cine este iubitul ei real? Și-a ținut secretă viața sentimentală până acum

30 apr. 2022
Teo Trandafir a spus adevărul! Cine este iubitul ei real? Și-a ținut secretă viața sentimentală până acum

Teo Trandafir a vorbit din nou despre viața sa personală și a scos la iveală că este singură din nou. Cunoscuta prezentatoare TV a mai vorbit și despre ceea ce îi place la un bărbat.

Teo Trandafir a povestit că în momentul actual este din nou singură și că nu îi place acest aspect. Ea a mai spus, în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, că nu a mai fost singură pentru o perioadă asa de lungă și că speră să treacă această perioadă cât mai repede.

Cunoscuta prezentatoare TV recunoaște pentru prima dată că nu a fost singură și că ultimul ei iubit îi era un apropiat, cu care a fost fotografiată de mai multe ori. Însă acum cei doi s-au despărțit.

”S-ar putea să fiu curtată, dar nu-mi dau seama, pentru că suntem în alte energii. În momentul ăsta, vibrația mea nu e cea care ar trebui. Nu e cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental pe care o traversez, sunt singură în acest moment. Nu-mi place asta, n-am fost singură mult timp niciodată, în ciuda faptului că mi-am ținut relațiile discrete. Asta nu înseamnă neapărat că am fost singură, dar acum sunt și sper să treacă repede. Cred că și dacă aș fi curtată, nu aș vedea acum, dar trece”, a declarat Teo Trandafir.

Ce o atrage pe Teo Trandafir la un bărbat

Teo Trandafir a mai precizat că îi plac foarte mult mâinile bărbaților, dar și felul în care râd. De asemenea, prezentatoarea spune că îi mai place ca un bărbat să  fie blând și înțelegător.

”Îmi plac foarte mult mâinile bărbaților, mâinile frumoase ale bărbaților. După care mă uit în ochii lor. Îmi place felul în care râd, dacă râd frumos m-au cucerit. Dacă mă și fac să râd pe jumate, m-au făcut fericită. Intelectual îmi place la un bărbat blândețea și înțelegerea, pentru că asta te ține sub un papuc de catifea care îți place”, spune aceasta.

De asemenea, prezentatoarea TV spune că nu suportă autoritatea și că renunță imediat la relație dacă este vorba despre așa ceva.

”Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără înțelegere, argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Odată instalată autoritatea, eu nu mai rezist”, a mai zis Teo Trandafir.